6 poziţii sexuale exotice

De Stela Moisescu, pe

Când rutina pune monopol pe viaţa voastră sexuală, o puteţi alunga foarte uşor, cu puţină creativitate. Iată şase poziţii de sex exotice, care vă oferă stimularea…
…  fizică şi mentală  de care aveţi nevoie. Deşi sunt inedite, cele şase sugestii sunt uşor de pus în practică!

1. O poziţie inedită, şi care te avantajează foarte tare, în care el depune efortul şi are ca punct de sprijin… clitorisul tău este cea în care stă deasupra ta. Am putea-o numi „bărbatul deasupra”, pentru că el stă în aceeaşi poziţie în care stă de regulă femeia. Se va lăsa uşor pe spate, ţinând mâinile întinse, pentru a-ţi stimula clitorisul.  

2. Aşează-te pe partea dreaptă, sprijinindu-ţi capul cu mâna dreaptă. În continuare, ridică piciorul stâng, căci iubitul tău se va strecura între picioarele tale. Cum? El îţi imită poziţia şi stă tot pe partea dreaptă, doar că va sta cu bazinul pe piciorul tău drept, urmând să îl aşezi pe cel stâng deasupra lui. Trunchiul tău trebuie să fie perpendicular pe trupul lui, iar el să stea cu faţa orientat spre tine, pentru a te penetra. Iubitul tău îşi poate îndoi piciorul său stâng astfel încât să îţi atingă clitorisul.  

3. Iubitul tău stă pe pat în poziţia şezând. Această poziţie necesită să ai încredere în forţa lui fizică. Iată de ce. Tu vei sta la el în poală, cu picioarele întinse, de o parte şi de alta a partenerului. Mai departe el te apucă de mâini, iar tu te laşi pe spate, sprijinindu-te cu coatele de înălţimea patului. Capul nu îţi va atinge suprafaţa podelei, aşa că nu ai ca punct de sprijin decât palmele iubitului. Aşa că poziţia vă oferă un plus de adrenalină.

4. O poziţie uşor de pus în practică este cea denumită sugestiv „foarfeca”. Iubitul tău stă uşor orientat pe o parte, cu picioarele depărtate, pentru ca tu să vii cu un picior deasupra, pe umărul lui şi cu celălalt între picioarele lui. Iarăşi, ai parte de o stimulare bună a clitorisului, datorită piciorului său superior. Din această poziţie vă puteţi ridica, astfel încât să staţi în poziţia şezând. 

5. O altă poziţie inedită şi uşor de pus în practică este aceasta: tu stai pe spate, cu picioarele pe umerii lui, iar el stă în şezut, cu picioarele depărtate şi uşor îndoite. Stă cu spatele drept şi te apucă cu mâinile de coapse.

6. Iată o altă poziţie exotică, în care clitorisul tău este intens stimulat. Tu stai pe spate cu picioarele îndoite şi posteriorul uşor ridicat. Iubitul tău se aşează pe partea stângă, cu capul la picioarele tale, astfel încât să îţi cuprindă piciorul drept cu picioarele sale. Piciorul său drept va fi aşezat chiar pe citorisul tău.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!