8 poziţii sexuale care alungă rutina

De Stela Moisescu pe

Orice cuplu tinde să facă sex în acele poziţii care le-au oferit senzaţii tari la momentul X. Timpul trece însă, iar poziţiile de sex respective îşi pierd din farmec.
Astfel, partidele de sex…
… sunt precum un serial pe care îl vezi în reluare. Rememorezi plăcerea de altă dată. Dacă trece însă mai mult timp, sexul se transformă într-o activitate pe care o faci din inerţie, precum spălatul pe dinţi.

Poţi împiedica ofilirea vieţii tale sexuale cu aceste opt poziţii de sex care promit să alunge rutina!

1. În această poziţie iubitul tău stă pe spate, iar tu deasupra lui, cu spatele la el. Mai apoi, te apleci astfel încât spatele tău să-i atingă pieptul. Picioarele le îndoi pe lângă trupul lui. O altă variantă este ca iubitul tău să îşi îndoaie el picioarele şi să te ţină cu mâinile de coapse, în timp ce îţi ţii picioarele în aer sau sprijinite pe ale lui. În ambele cazuri, lasă-l doar pe el să se mişte în timpul penetrării.

2. În această poziţie nu trebuie decât să stai pe spate cu bazinul cât mai ridicat, spatele arcuit, picioarele depărtate şi tălpile bine înfipte în podea. Iubitul tău îngenunchiază în faţa ta, te apucă de şolduri şi începe penetrarea.

3. Pentru această poziţie trebuie să stai în şezut pe o masă, cu picioarele atârnând. Mai departe te apleci pe spate sprijinindu-te în mâini, îţi îndoi picioarele şi îţi aşezi tălpile ferm la marginea mesei. Iubitul tău stă în picioare în faţa ta şi te penetrează. Având sprijin şi în mâini şi în tălpi poţi efectua nişte mişcări cel puţin inedite.

4. Această poziţie, mai puţin dinamică decât cele de mai sus, presupune ca iubitul tău să stea întins pe o parte. Tu te stai lângă el dar întinsă pe spate, astfel încât să se formeze un unghi de 90 de grade între trupurile voastre. Mai apoi îţi pui ambele picioare peste şoldurile lui şi îl laşi să te penetreze dintr-un unghi unic.

5. În această poziţie iubitul tău stă pe pat, în şezut, cu picioarele îndoite, nu foarte depărtate şi tălpile aşezate pe pat. Tu vei sta deasupra lui, cu spatele la el şi te vei apleca cu pieptul peste picioarele lui, astfel încât să ai bustul între şi braţele pe picioarele lui. El te poate cuprinde în braţe cât timp tu realizezi mişcarea.

6. În această poziţie iubitul tău stă tot pe pat în şezut, cu picioarele întinse în faţă astfel încât tălpile lui să atingă peretele pe care este aşezat patul. Tu stai în genunchi, deasupra lui, cu spatele la el şi cu braţele întinse, astfel încât palmele tale să atingă peretele. Mai departe îţi arcuieşti spatele şi îl laşi să-ţi ghideze şoldurile în timp ce te penetrează. Un bonus este că el te poate săruta pe spate.

7. O poziţie ce necesită mai multă forţă din partea amândurora este cea în care iubitul tău stă aşezat pe pat în genunchi. Mai departe tu trebuie să ajungi cu picioarele pe umerii lui şi cu braţele pe după gâtul lui, în timp ce iubitul tău îţi susţine cu palmele posteriorul. După ce obosiţi vă puteţi întoarce în poziţia clasică a misionarului, dar rămânând cu picioarele pe umerii lui.

8. O altă poziţie incitantă este cea în care stai întinsă pe pat, pe spate, dar îţi laşi tălpile să atingă podeaua. Mai departe, iubitul tău vine deasupra ta, cu picioarele sprijinite în podea şi palmele pe pat, urmând să te penetreze cu mişcări înainte şi înapoi. Tot în această poziţie iubitul tău poate sta lângă pat în picioare şi îţi poate ridica bazinul cu mâinile, timp în care tu îi cuprinzi mijlocul cu picioarele.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro