8 poziţii de sex pentru stimularea clitorisului

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:34

Majoritatea femeilor ar avea orgasm în timpul sexului, dacă ar şti cum să îşi stimuleze clitorisul pe durata partidei, cu poziţiile de sex potrivite, susţin sexologii.
Poate deveni destul de obositoare stimularea manuală, în condiţiile în care vrei ca totul să fie spontan şi pasional, nu neapărat o sesiune de masaj. Nu poţi ignora însă afirmaţiile sexologilor, care pun semnul egal între clitoris şi penis, privind şansele de a atinge orgasmul în timpul sexului. Aşadar, iubitul tău are un avantaj, dar îl poţi ajunge din urmă!

Iată care sunt poziţiile de sex şi trucurile prin care obţii stimularea clitorisului în timpul sexului, dar şi… mult râvnitul orgasm!

Poziţia misionarului pentru stimularea clitorisului

Există mai multe variante prin care poziţia misionarului devine o sursă imensă de plăcere clitoridiană.

1. Poate că ai auzit deja de tehnica alinierii coitale. Ea este cea mai populară metodă prin care beneficiezi de stimularea clitorisului în timpul sexului.

Cum o pui în practică? Iubitul tău stă deasupra ta, cu picioarele întinse, poziţionate între picioarele tale, pe care le ţii uşor depărtate şi îndoite. Te va penetra superficial, mişcând pelvisul său în faţă, până când îţi atinge osul pubian şi clitorisul.

Specialiştii îi recomandă iubitului tău să se lipească cu abdomenul şi pieptul de tine, pentru a maximiza contactul. Dacă greutatea lui ţi se pare prea mare, îşi poate mişca partea superioară a corpului în stânga sau în dreapta. Nu îi este recomandat să se sprijine în mâini, căci va reduce considerabil contactul dintre pelvisul său şi clitoris. Este important ca iubitul tău să aibă partea de sus a corpului relaxată şi cât mai aproape de tine.

Mişcarea nu va fi înainte şi înapoi, ca în cazul poziţiei clasice. Trebuie să folosiţi mişcări mai line prin care să îşi aducă baza penisului cât mai aproape de clitorisul tău.

Odată ce aţi început să vă mişcaţi, îţi poţi schimba poziţia picioarelor, urcând călcâiele până pe gambele lui. Astfel, vei avea mai multă libertate de mişcare.

2. O altă variantă a poziţiei misionarului, în care primeşti şi stimulare clitoridiană este cea în care stai cu genunchii la piept. Mai departe, iubitul stă deasupra ta, sprijinindu-se cu mâinile de tibiile tale, timp în care îţi şi îndepărtează picioarele, pentru a-şi lipi bazinul de zona ta pelviană.

3. O altă variantă este cea în care îl laşi pe iubitul tău să stea deasupra ta, cu picioarele întinse şi apropiate, ţinute între picioarele tale. Mai departe, se va sprijini în mâini, arcuindu-şi cât mai tare spatele, pentru a se lipi cu zona pelviană cât mai mult de osul tău pubian.

Poziţia „femeia deasupra” pentru stimularea clitorisului


1.
Asemănătoare cu a treia poziţie, poţi încerca deasupra lui să îţi arcuieşti spatele, cu diferenţa că tu vei ţine picioarele întinse, în formă de V, peste ale lui şi te sprijini cu mâinile pe pat, în dreptul umerilor lui. Te vei mişca înainte şi înapoi, atingându-i cu clitorisul abdomenul inferior.

 2. O altă variantă a poziţiei „femeia deasupra” este cea în care iubitul tău stă în şezut, cu spatele sprijinit de nişte perne, iar tu te aşezi deasupra lui. Îţi poţi apropia bazinul de trupul lui, pentru a primi stimularea potrivită. Astfel, obţii plăcerea clitoridiană mai uşor decât ai face-o în poziţia clasică, unde trebuie să te apleci mult în faţă şi să lucrezi mai tare musculatura picioarelor pentru a realiza mişcarea.

3. Totuşi, poziţia clasică are avantajele ei. Dacă tu ajungi mai greu la orgasm, din această poziţie primeşti stimulare maximă, fără să realizezi mişcări care să îi provoace şi lui orgasmul. Practic, îţi vei roti şoldurile, atingând cu clitorisul zona lui pelviană. Fără mişcarea alertă, sus-jos, iubitul tău nu va ajunge aşa repede la orgasm. Secretul este să îţi apropii cât mai mult partea superioară a trupului de iubitul tău şi să îţi încordezi picioarele.

Poziţia doggie style pentru stimularea clitorisului

1. Ai şanse să primeşti o stimulare clitoridiană şi din poziţia doggie style! De data aceasta scrotul său este cel care îţi aduce senzaţii în plus de plăcere. Nu trebuie decât să îţi arcuieşti spatele astfel încât clitorisul tău să devină accesibil. În acest caz penetrarea trebuie să fie foarte profundă.

2. O altă poziţie în care clitorisul tău primeşte stimularea dorită este cea în care stai aşezată pe faţă, cu o pernă sub pelvis. Mai departe, iubitul tău stă peste tine, având grijă să apese cu bazinul peste posteriorul şi coapsele tale, pentru a creea presiune pe clitoris.

Folosind aceste poziţii de sex vei avea infinit mai multe şanse să atingi orgasmul în timpul sexului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!