Ce faci cu un bărbat fără iniţiativă în pat. 5 ponturi!

De Raluca Cristea pe

Bărbaţii au reputaţia de a iniţia partidele de sex. Poate pentru că mai nou se ştie despre ei că se gândesc la sex de 19 ori pe zi?

Reputaţia nu se justifică când vine vorba mulţi bărbaţi care n-au iniţiativă în cuplu şi nu vor/nu ştiu cum să înceapă o partidă de sex. Dacă şi tu ai de-a face cu un bărbat fără iniţiativă în pat, mai jos ai 5 ponturi ca să-l “disciplinezi”.

Cum stă cu încrederea în el?

Dacă în fosta relaţie a fost dominat emoţional şi/sau sexual, dacă partenera nu a fost mulţumită de  priceperea lui sexuală sau de mărimea penisului de ce nu, atunci e lesne de înţeles că în viziunea lui faptul că tu începi partida de sex înseamnă siguranţa că partida să fie reuşită. “Misiunea” ta e să-i demontezi fiecare idee preconcepută.

Lenjerie intimă, parfum, lumânări, muzică…

Dacă cele 4 cuvinte nu sunt suficiente ca să-ţi faci o idee, scenariul e cam aşa: ieşi de la duş cu lenjerie intimă sumară pe tine şi deasupra halat scurt. Parfumează-te cu o aromă tare, aprinde lumânări în dormitor şi pune încet muzică. Adu sticla cu vin, sărută-l şi cheamă-l în dormitor. Cu altă ocazie menită să-l tentezi, lasă să cadă halatul de pe tine aparent accidental şi prinde-l în ultimul moment atât cât el să vadă ce urmează. Sau, lasă să-ţi cadă o bijuterie la fel de “accidental” şi apleacă-te să o iei, cu spatele la el.

Lasă restul pe seama lui şi, după 2-3 astfel de oferte tentante din partea ta, ar trebui să aibă din ce în ce mai multă iniţiativă.

Provoacă-l la efort fizic!

Activităţile fizice, de orice natură, eliberează hormoni care fac poftă de sex. În plus, mulţi bărbaţi se excită la vederea partenerei făcând mişcări provocatoare care sunt de fapt nişte exerciţii “nevinovate”. Aşadar, convinge-l să faceţi efort fizic împreună – jogging, fitness, căţărări, etc.

Fii hoaţă!

Mai ales când ai de-a face cu un bărbat fără iniţiativă în pat, aluziile nu sunt de ajuns. Mai degrabă arată-i direct că nu mai vrei să faci sex la iniţiativa ta şi apelează la un truc: excită-l fără să-l atingi, apoi aşează-te lângă el ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sau, cu altă ocazie, stai în pat lângă el şi povesteşte-i o scenă care ţi-a plăcut într-un film porno apoi schimbă subiectul cu ceva mult mai “soft”. Ar trebui să reacţioneze imediat.

Lasă-i un mesaj special pe pernă

Asta dacă eşti sigură că e atent la detalii şi nu se întinde imediat şi neatent în pat. Dacă e aşa, mai bine lasă-i biletul sau obiectul în locul pe care ştii sigur că-l vede când vine acasă (şifonier, dulap, canapea, masa din bucătărie, etc.). Fie pernă fie orice alt loc din casă, lasă-i unul din următoarele mesaje sexy: bilet cu expresii erotice, un slip tanga din dantelă, o cutie de prezervative dintr-o gamă pe care nu aţi mai folosit-o până acum, o jucărie erotică

Dacă doar zâmbeşte sau îţi spune că le-ai uitat prin casă, nu e de bine… deloc!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă