Cele mai ciudate 8 perversiuni sexuale

De Stela Moisescu pe

Pentru unii oameni sexul clasic este plictisitor, aşa că aleg să îl condimenteze pe căi cel puţin bizare, dând naştere unor perversiuni sexuale ce sunt mai apoi aspru pedepsite de lege.

Iată opt cazuri de perversiuni sexuale care te vor lăsa cu gura căscată!

Sex cu banca în parc

Dacă cele mai curajoase cupluri se aventurează pe o alee mai pustie a unui parc şi îşi consumă iubirea pe o bancă, iată că Le Xing, un bărbat de 41 de ani din Hong Kong a preferat să facă sex direct cu banca. Şi-a strecurat penisul într-o gaură a băncii, doar că a rămas blocat acolo după ce a obţinut o erecţie. Ceea ce părea a fi o idee nostimă pentru Xing s-a transformat într-o situaţie destul de tragică.

Doctorii nu au reuşit să îl scoată pe bărbat din strânsoarea băncii, deşi i-au luat sânge din penis pentru a mai elibera presiunea. Astfel că au fost nevoiţi să-l transporte la spital..cu bancă cu tot! Abia după patru ore au reuşit să îl elibereze. Bărbatul a fost la un pas de a i se amputa penisul.

Nu doar sexul cu bănci se numără printre perversiuni sexuale. Edward Smith, de exemplu, a preferat să facă sex cu maşina lui, în timp ce Scot Robert Stewart a avut o încercare mai timidă, cu o bicicletă.

Sex murdar, la propriu!

Una dintre cele mai dezgustătoare perversiuni sexuale trebuie să fie aceasta! Un bărbat din Marea Britanie a intrat prin efracţie într-o fermă unde s-a acoperit cu excrementele animalelor şi a început să se masturbeze într-o grămadă de bălegar.

Autorul, David Truscott a repetat experienţa, după ce fusese prins făcând aproximativ acelaşi lucru, în aceeaşi fermă, cu 5 ani în urmă. Bărbatul mai avea la el 360 de perechi de lenjerie intimă femină! Familia care locuieşte la ferma respectivă este terifiată de întoarcerea bărbatului.

Sex cu amicii fiicei ei, pentru a o proteja de apetitul lor sexual

Deborah Lee Towe, în vârstă de 30 de ani, a ajuns subiect de ştire după ce a făcut sex cu cel puţin trei băieţi minori, toţi colegi de şcoală cu fiica ei. Povestea a ieşit la iveală după ce două eleve ale aceleaşi şcoli au mărturisit directorului instituţiei că mama unei colege face sex cu băieţii din şcoala respectivă.

S-a pornit o anchetă, iar rând pe rând trei tineri au recunoscut că au făcut sex cu femeia respectivă, după ce s-au împrietenit cu aceasta prin intermediul fiicei ei. Partidele de sex s-au petrecut pe bancheta din spate a unei maşini sau chiar la ea acasă.

Deşi a negat la început acuzaţiile, Towe a mărturisit mai apoi că a făcut sex cu aceşti băieţi pentru a o proteja pe fiica ei de apetitul lor sexual, dar şi pentru că i-a plăcut atenţia pe care tinerii adolescenţi i-au oferit-o.

Citeşte pe a doua pagină despre bărbatul care şi-a transformat penisul în marionetă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2