5 paşi pentru un maraton sexual incendiar

De Stela Moisescu, pe

Un studiu alarmat anunţă că 75% dintre bărbaţi ejaculează în decurs de două minute în mai bine de jumătate dintre partidele de sex, fără să aibă vreun complex…
… legat de performanţele lor sexuale! Tocmai de aceea specialiştii reevaluează definiţia ejaculării precoce, care spune că ea se petrece atunci când bărbatul ejaculează în mai puţin de două minute. Potrivit definiţiei actuale, trei sferturi din populaţia masculină suferă de această disfuncţie sexuală.

Şi te mai întrebi de ce nu ai orgasm în timpul sexului cu iubitul tău? O femeie are nevoie în medie de 20 de minute de sex penetrativ pentru a avea orgasm. Aceasta nu este însă decât o estimare. Adevărul este că timpul necesar climaxului diferă nu doar de la femeie la femeie, ci şi la aceeaşi femeie, în funcţie de mai mulţi factori: cât de bine te simţi în pielea ta, cât de energică eşti, cum stai cu stresul… şi lista poate continua!

Aşadar, ca femeie, ai nevoie de un răgaz în timpul sexului, răgazul de a te putea bucura la maxim de sex, luând în considerare factorii de mai sus. E clar că acest lucru necesită ceva mai mult de două minute, uneori chiar şi mai mult de 20 de minute.

Dacă nu de puţine ori ai simţit frustrarea că totul se termină exact când te încingi mai tare, e cazul să-i mărturiseşti iubitului tău că ai nevoie de mai mult timp pentru a fi şi tu satisfăcută (şi eventual să renunţi la a mai mima orgasmul, pentru ca totul să se încheie perfect în ochii lui).

Îţi propun să citeşti acest material împreună cu iubitul tău, material în care vei afla care sunt tehnicile ce lungesc durata partidei de sex şi vă ajută să aveţi parte de un maraton sexual în care amândoi ajungeţi la linia de sosire.

1. Masturbarea frecventă

Sexologii consideră că în unele cazuri este indicat ca bărbatul să continue să se masturbeze frecvent, chiar dacă este implicat într-o relaţie. În acest fel se eliberează acea tensiune sexuală care îl face să atingă orgasmul foarte repede cu tine. Aşa că nu mai fi geloasă pe colecţia lui de filme pentru adulţi! Plus că iubitul tău poate învăţa singur cum să îşi controleze mai bine instinctul de a ejacula, în timp de ce se masturbează…

2. Înfrânarea ejaculării

Această tehnică poate fi realizată de iubitul tău cât timp se masturbează sau atunci când se află înăuntrul tău. Ea presupune ca el să oprească de tot stimularea atunci când simte că se apropie de orgasm. Poate repeta tehnica de mai multe ori, până când nu se mai poate abţine. Orgasmul va fi mult mai intens, plus că repetarea acestui exerciţiu ajunge să întârzie tot mai mult instinctul de ejaculare, până ce tehnica nici nu va mai fi necesară.

Potrivit intimatemedicine.com, rezultatele se văd între două şi şase săptămâni, dacă iubitul tău se abţine de la orgasm de cel puţin trei orei în cadrul unei partide.

Află alte trei tehnici pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!