Când este sexul dureros pentru bărbaţi

De Stela Moisescu, pe

Dacă iubitul tău are o senzaţie de disconfort sau durere la nivelul penisului în timpul actului sexual, e posibil să sufere de una dintre afecţiunile de mai jos. Orice disconfort…

… pe care un bărbat îl simte în timp ce face sex ar trebui să îl determine să meargă la medic, căci durerile asociate cu activitatea sexuală semnalează afecţiuni serioase!

Durerile din timpul erecţiei

Durerile care apar în special când bărbatul are o erecţie sunt asociate cel mai adesea cu boala Peyronie. În acest caz există o cicatrice pe ţesutul erectil, care duce la curbarea penisului în timpul unei erecţii. Curbarea poate fi atât de severă încât să împiedice penetrarea în timpul sexului.

Durerile din timpul ejaculării

Dacă durerea se instalează atunci când bărbatul ejaculează cauzele pot fi o infecţie a tractului urinar sau inflamarea prostatei (Prostatita).

Infecţia de tract urinar se instalează în uretră, canalul prin care un bărbat urinează şi ejaculează. Aşa cum infecţia îi provoacă arsuri şi durere atunci când urinează, nici ejacularea nu va fi un proces foarte plăcut.

Inflamarea prostatei afectează şi ea circulaţia urinei sau a spermei prin uretră. Bărbatul care suferă de prostatită, de regulă, nu poate urina normal, oprind jetul de mai multe ori, şi experimentează dureri în timpul ejaculării.

Iată care sunt cauzele durerilor din timpul sexului ale femeilor!

Află pe a doua pagină ce afecţiuni cauzează dureri pe toată durata partidei de sex!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!