Iubitul tău este leneş în pat? Soluţii!

De Stela Moisescu pe

În ultima vreme iubitul tău este leneş în pat? Nici nu-i de mirare că sexul a devenit o corvoadă, de vreme ce tu duci tot greul… Dacă observi că nu îşi mai dă interesul…
… în a te satisface, ba mai mult, îşi vede doar de propria plăcere, ia măsuri!

Multe femei se plâng că partenerul de viaţă nu mai iniţiază partidele de sex, nu se mai implică în timpul preludiului şi este pasiv în timpul actului sexual. Multe dintre ele pornesc o discuţie sinceră cu acesta de pe urma căreia se aleg cu promisiuni goale. Dacă ţi-a recunoscut deja că s-a lenevit în pat şi nu face nimic pentru a remedia situaţia, e cazul să acţionezi.

Iată ce poţi face atunci când iubitul tău este leneş în pat!

Un lucru este cert: s-a lenevit pentru că a putut. Primeşte sex când doreşte, cât doreşte şi cum doreşte, aşa că nu are de ce să îşi mai dea interesul. Se va scuza că este stresat şi obosit. Dacă are însă timp şi chef să facă sex pentru propria plăcere, e clar că şi tu ai putea intra în ecuaţie, dacă i-ar păsa. Evidenţiază-i acest lucru când îţi serveşte tot felul de scuze, dar mai apoi se aşteaptă să îl satisfaci în pat.

Nu mai propune să faceţi sex

Dacă, de exemplu, nu mai iniţiază sexul, e cazul să te opreşti din a lua tu mereu iniţiativa. Motivul pentru care nu mai propune să faceţi sex ţine de rutina în care aţi intrat. Ştie că tu vii mereu cu propunerile indecente, aşa că nu îi trece prin cap să schimbe situaţia, care este în prezent convenabilă pentru el.

Pentru a întrerupe cercul vicios e nevoie să faci tu schimbarea. Nu mai lua iniţiativa, dar nu deveni indiferentă. Dacă eşti şi tu pasivă îi va fi foarte uşor să dea vina pe tine. Tot ce trebui să faci este să-i trezeşti interesul subtil, pentru a lua el iniţiativa. Cum, te întrebi?

Orice bărbat este sensibil farmecelor feminine, aşa că nu trebuie decât să înveţi cum să le foloseşti.

Pentru început, încetează să îi mai propui să faceţi sex şi începe seria accidentelor sexy. Întră dimineaţa peste el sub duş pe motiv că eşti în panică de timp şi foloseşte cât mai senzual gelul de duş. Mai apoi, oferă-i şi lui câteva mângâieri bine plasate, după care ieşi de sub duş.

Înainte să pleci la serviciu îmbracă-te de faţă cu el într-o lenjerie foarte sexy, pe care nu ai purta-o în mod normal la locul de muncă. Spune-i că vii repede acasă când se lasă seara pentru că abia aştepţi să te dezbrace. Mai poţi să îi trimiţi o poză cu lenjeria respectivă, dar nu pe tine. Scrie-i în mesaj că asta porţi azi pe dedesubtul hainelor de stradă.

Când sunteţi amândoi prin casă ai grijă de tine şi de felul în care arăţi. Poartă haine din care el să îţi poată ghici formele sau renunţă complet la ele noaptea în pat, ori când te ridici să mergi până la baie. Oferă-i gesturi tandre şi atingeri sexy ocazional, dar nu merge mai departe, oricât de mult ţi-ai dori.

Uneori, pentru a-l determina să facă primul pas nu trebuie decât să aduci un element de noutate în viaţa voastră sexuală. Iată şase surprize sexuale cu care îi poţi trezi din nou interesul pentru tine.

Nu mai pune accentul pe preludiu

Dacă nu funcţionează toate argumentele cu privire la cât de important este preludiul pentru femei pentru a atinge orgasmul, e cazul să renunţi la vorbe şi să iei atitudine.

Decât să pronunţi cuvântul preludiu, mai bine îi dai indicaţii clare, precum că ţi-ai dori un masaj. Asigură-l că ai luat un ulei de masaj cu efect afrodisiac şi că îi întorci favorul. Mai apoi, spune-i că după sexul va merge ca uns, pentru a-i oferi o motivaţie.

Mai poţi încerca o formă de preludiu şi sub duş, cu menţiunea că zoboviţi acolo o vreme, iar mai apoi mutaţi acţiunea în dormitor.

Încearcă şi nişte dirty talk în timp ce te atinge cu scopul de a prelungi momentele. Dă-i de înţeles că, cu cât prelungeşte mai mult preludiul, cu atât îl doreşti mai tare. O influenţă mai mare decât libidoul unui bărbat o are egoul său. Răsfaţă-i-l pentru obţine ce doreşti.

Dacă îl vezi că este în continuare repezit, nu mai ceda, căci îi cedezi şi controlul. Pur şi simplu spune-i cu un regret sincer că nu eşti gata pentru sex. Ai fi avut nevoie de câteva minute de încălzire, pentru a te bucura cu el de o partidă fierbinte de sex… Asta e, va trebui să o lăsaţi pe altă dată, atunci când el are mai mult chef şi timp la dispoziţie să îţi ofere şi ţie puţină atenţie.

Este pasiv în timpul sexului

Faptul că, mai nou, poziţia lui preferată este cea „stând pe spate” şi nu ar schimba-o pentru nimic în lume, iarăşi îţi provoacă o mulţime de frustrări.

Refuză să mai stai deasupra şi să fii tu cea dinamică până când nu se implică şi el. Nu fii însă agresivă atunci când formulezi argumente. Spune-i că adori să îl vezi cum te domină şi provoacă-l să preia controlul. Cum?

Propune-i să te lege, urmăriţi un film pentru adulţi şi reproduceţi scena în care bărbatul este într-o poziţie activă, spune-i că vrei să fii luată pe sus, măcar din când în când. Totodată, menţionează-i că eşti mai mult decât dispusă să îi îndeplineşti şi tu lui cele mai arzătoare dorinţe.

Cel mai important, precizează-i că îţi este dor de bărbatul care obişnuia să fie între aşternuturi şi că simţi că s-a produs un mare dezechilibru în patul vostru, care sigur vă v-a răni relaţia. În tot acest timp asigură-l că dacă redevine activ în pat, acest lucru nu înseamnă că te vei lăsa tu pe trândăveală.  Arată-i că vrei să te implici în continuare la fel de mult.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro