Descoperă totul despre orgasmul sânilor!

De Stela Moisescu, pe

80% dintre femei nu îşi pot imagina experienţa sexuală perfectă fără stimularea sânilor. Unele reprezentante ale sexului frumos sunt însă pregătite să declare că experienţa…
… sexuală perfectă poate fi constituită doar din stimularea sânilor. Este vorba despre femeile care au experimentat orgasmul sânilor.

Câte femei experimentează orgasmul sânilor

Potrivit unui studiu condus de doctorii Marshall Miller şi Dorian Solot, orgasmul sânilor este atins de 1% dintre femei. O altă cercetare realizată pe 213 femei, arată că 29% dintre ele au experimentat la un moment dat orgasmul mamar.

Orgasmul se datorează eliberării oxitocinei, hormon eliberat în momente de excitare, cum ar fi stimularea sânilor.

Doctorul Herbert Otto concluzionează că este al doilea orgasm cel mai des întâlnit la femei, explicând că vorbim de senzaţia de plăcere sublimă regăsită doar la nivelul sânilor.

Specialiştii anunţă faptul că orgasmul sânilor poate fi declanşat şi în timpul alăptării, căci în acest timp organismul eliberează hormoni precum oxitocină şi prolactină, care încurajează apariţia lui, potrivit intimatemedicine.com.

Specialistul Levin Roy mai anunţă că orgasmul sânilor este mai des întâlnit la femeile cu sânii mici, dar în toate cazurile stimularea mamară influenţează în mare măsură starea de excitare şi abilitatea de a atinge orgasmul, de orice natură ar fi el.

În plus, s-a raportat că stimularea sânilor poate prelungi orgasmul unei femei cu până la 4 secunde!

Cum experimentezi şi tu orgasmul sânilor

Stimularea temeinică a sânilor activează aceeaşi zonă cerebrală precum stimularea genitală, un orgasm fiind posibil în cazul oricărei femei.

Îl poţi experiementa şi tu cu ajutorul unor tehnici speciale de masaj a sânilor. Este vorba atingeri gentile şi săruturi care trebuie să răsfeţe întregul sân, dar cu precădere zona apropiată sfârcului şi sfârcul în sine. Când ajungi aici mişcarea ar trebui să fie una circulară. Poţi folosi în cadrul masajului un ulei de masaj cu efect de încălzire sau diverse obiecte cu care să fii atinsă, cum ar fi o pană sau o eşarfă de mătase.

Masajul trebuie efectuat timp de cel puţin 20 de minute, pentru ca tu să devii conştientă de intensitatea plăcerilor mamare.

Iată alte 7 tipuri de orgasm întâlnite la femei!

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!