Orgasm de neuitat: Trucuri pentru sex oral perfect

De Amelia Matei, pe

Oferă-i iubitului tău o partidă perfectă de sex oral! Orice bărbat adoră sex oral, dar a fi dispusă să i-l oferi nu e suficient. Surprinde-l cu aceste mişcări care îl vor aduce la extaz!

Foloseşte-ţi mâinile!

Buzele şi limba ta sunt principalele atuuri, căci atingerea lor este cea mai plăcută pentru el. Dar e foarte important să-ţi foloseşti şi mâinile pentru a completa mişcările. Cu o mână apucă baza penisului şi începe mişcările sus-jos care îi plac atât de mult.

Nu ignora testiculele!

Majoritatea femeilor se concentrează asupra penisului şi ignoră testiculele atunci când fac sex oral. Ca să-l aduci pe culmile plăcerii, foloseşte-ţi mâna liberă pentru a mângăia testiculele. De asemenea, poţi să le săruţi, să le sugi şi orice îţi mai trece prin cap. Totul e să nu foloseşti dinţii.

Masează-i perineul

Zona dintre testicule şi anus este foarte sensibilă şi bărbaţii adoră să le fie stimulată. Cu un deget bine lubrifiat masează perineul fără să apeşi prea tare. Astfel îi stimulezi indirect prostata, ceea ce îi oferă senzaţii foarte intense, astfel că va mai repede la un orgasm foarte intens.

Oferă-i o privelişte excitantă!

Ceea ce vede îl excită pe iubitul tău la fel de tare ca ceea ce simte. Aşa că oferă-i un spectacol pe cinste când îi faci sex oral: o lenerie sexy, pantofi cu toc, zâmbete provocatoare, o poziţie sexy în care să-ţi poartă admira în voie corpul.

Cel mai important: poartă-te ca şi cum ţi-ar face plăcere!

Poate că felaţia nu este activitatea ta preferată, dar el nu trebuie să ştie asta. Secretul unei partide perfecte de sex oral este să te comporţi ca şi cum te-ar excita ceea ce faci. Priveşte-l provocator în ochi, oferă-i câte un gemet de plăcere din când în când şi nu-i da impresia că este o corvoadă – jumătate din plăcerea lui ar dispărea.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!