Bărbaţii şi orgasmul multiplu

De Stela Moisescu pe

După ejaculare orice bărbat crede că a experimentat cea mai intensă plăcere. Ce nu ştie el este că se privează de senzaţii mult mai puternice. De vină este instinctul lui…
… de a ejacula, care pune capăt plăcerii înainte ca ea să fi ajuns în cel mai înalt punct.

Bărbaţii pot  avea orgasm multiplu dacă nu ejaculează

Sexologul Adriana Sommer explică faptul că un bărbat poate avea o succesiune de orgasme, dacă învaţă să nu ejaculeze în momentele de climax. Ejacularea aduce cu sine relaxarea post orgasm şi pierderea erecţiei, fapt care anulează şansele obţinerii unui al doilea orgasm.

Dacă nu ejaculează, nu îşi pierde erecţia şi nici excitarea sexuală, astfel că bărbatul mai poate experimenta încă un orgasm şi încă unul… Aşa se produce orgasmul multiplu masculin.

Desigur, nouă ne este mult mai uşor să avem un orgasm multiplu pentru că noi nu trecem printr-un proces biologic de pierdere a excitaţiei, precum este ejacularea.

Specialistul mai remarcă faptul că bărbaţii nu sunt conştienţi fizic de abilităţile lor multi orgasmice  şi abordează instinctiv sexul cu repeziciune.

De aceea iubitul are nevoie de ajutorul tău. Tu îi poţi provoca un orgasm multiplu, considerat de sexologi forma cea mai înaltă de plăcere sexuală a bărbatului. Mai mult, dacă el învaţă cum să aibă orgasm multiplu, va deveni un partener mult mai priceput în aşternuturi, căci va ştii cum să îşi controleze ejacularea. Vei avea tot timpul din lume să atingi orgasmul prin sex normal.

Cum îi provoci iubitului orgasmul multiplu?

În primul rând, nu confunda orgasmul multiplu cu două orgasme succesive. Mulţi bărbaţi consideră că dacă sunt capabili să-şi recapete erecţia la scurt timp după un contact sexual şi reuşesc să aibă încă un orgasm au experimentat orgasmul multiplu. Această presupunere este falsă, căci bărbatul care are orgasm multiplu nu-şi pierde erecţia deloc, arată whitelotuseast.com.

Iată cum simt bărbaţii orgasmul multiplu:

Începutul este asemănător cu orgasmul simplu. El este excitat până ajunge în punctul fără cale de întoarcere şi se apropie vertiginos de orgasm. În acest punct el va simţi câteva contracţii ale pelvisului, care preced ejacularea. Contracţiile reprezintă „orgasmul pelvic” şi durează între trei şi cinci secunde.  Iubitul tău trebuie să indentifice aceste contracţii şi să înveţe să le controleze astfel încât să nu se declanşeze ejacularea.

Cum poate iubitul tău să evite ejacularea?

Încordând muşchii PC, cei cu care bărbatul controlează jetul de urină. Astfel, el va împiedica lichidul spermatic să urce, producându-se ejacularea.

Orgasmul bărbatului se petrece cu puţin timp înainte de ejaculare. Aşa că dacă îşi încordează muşchii PC pentru a nu ejacula nu înseamnă că nu va avea orgasm. Dacă îl stimulezi într-un ritm lent, el va învăţa să-şi controleze ejacularea şi să aibă orgasmul. Secretul este ca iubitul tău să remarce diferenţa dintre momentul climaxului şi cel al ejaculării.

Dacă are orgasm fără ejaculare, el va fi mult mai intens şi va fi urmat de altele, spun sexologii. Continuă să-l stimulezi, căci orgasmul fără ejaculare nu-i omoară erecţia. Specialiştii te asigură că dacă este stimulat în continuare, bărbatul va avea încă un orgasm în scurt timp. Astfel, iubitul tău va fi unul dintre puţinii reprezentanţi ai sexului tare care s-a delectat cu un orgasm multiplu!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro