Atinge orgasmul fără penetrare

De Unica.ro, pe

Penetrarea nu este întotdeauna cea mai bună abordare atunci când vine vorba de plăceri ascunse între aşternuturi. Adesea, ne îndepărtăm de marele „O” pentru că intervine rutina sau…
… pur şi simplu tratăm sexul ca pe un sport de performanţă în care contează doar numărul de poziţii şi durata.

Dacă viaţa ta sexuală este lipsită de plăcere, uită de sexul tradiţional! Ai nevoie de o schimbare din temelie…  Foloseşte-te de toate simţurile pentru a descoperi cât de intense pot fi orgasmele fără penetrare.

Orgasm, din imaginaţie

Dacă dragostea trece prin stomac, plăcerea sexuală trece prin creier. Este adevărat că există zone erogene care trebuie stimulate pentru a atinge orgasmul, dar creierul este cel care atribuie plăcere zonei respective. Nu contează doar atingerea în sine, ci şi contextul în care este ea făcută.

De aceea, avem nevoie în primul rând să stimulăm creierul cu ajutorul fanteziilor, pentru a simţi o plăcere sexuală intensă. Aşa că, puteţi să creaţi scenarii care să vă incite imaginaţia. Nu contează ce rol joci, atâta timp cât el îţi provoacă fiori de plăcere. Un rol jucat cum trebuie, nu-ţi va aduce un Oscar, dar te va face să ai orgasm dintr-o simplă atingere.

Profită de erogenitatea întregului corp

Adesea ne axăm pe zonele erogene evidente. Preludiul nu ne mai trezeşte anticiparea, pentru că ne oferă pe tavă totul de la bun început. Preferăm un preludiu direct şi la obiect deoarece ne dorim să atingem orgasmul cât mai repede cu putinţă.

Află că nici măcar nu vei avea nevoie de penetrare, iar orgasmul va veni când nu te aştepţi, dacă incluzi în preludiu meniul întreg… Secretul este să vă dezmierdaţi fiecare părticică a corpului. Sărutaţi-vă în locuri mai ascunse precum ceafa, interiorul coapselor sau incheietura mâinii. Fiorii plăcerii aşteptă să fie descoperiţi şi în zone erogene mai subtile.

Totodată, felul în care vă atingeţi contează: alternează atingerea gentilă cu cea apăsată, suflă aer cald sau rece pe spatele lui şi zgârie-l uşor cu unghiile. Roagă-l să te dezmierde în aceeaşi manieră. Amânaţi cât de mult puteţi atingerea zonelor intime, iar când cedaţi, veţi experimenta un alt fel de orgasm.

Orgasm, fără atingere directă

Pentru a atinge orgasmul, vă puteţi stimula simţul tactil cu ajutorul anumitor obiecte. Desenaţi-vă cercuri pe spate cu o pană sau cu un cub de gheaţă şi descoperiţi plăcerea atingând zonele intime cu ajutorul unui material fin, precum mătasea.

Faptul că penetrarea este interzisă în acest joc, vă intensifică plăcerea şi vă înlesneşte drumul către orgasm.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro