Învaţă-l să-ţi ofere un orgasm cu ejaculare în 60 de secunde!

De Amelia Matei pe

Orice bărbat ar spune că e imposibil. Dar dacă ştie ce „butoane” fizice şi emoţionale să apese, poţi avea un orgasm de neuitat şi poţi experimenta ejacularea feminină în doar 60 de secunde. Iată cum.

Ţie ce îţi place?

Dacă nu vă cunoaşteţi de mult timp, probabil că nu ştie exact care sunt lucrurile care îţi plac în pat şi care sunt zonele tale cele mai sensibile, aşa că vorbeşte deschis cu el despre ce îţi place, unde vrei să atinsă şi cum te atingi tu când te masturbezi.
Va trebui de asemenea să-i spui pe ce poziţie îţi place să fii în dormitor – vrei să domini sau îţi plac bărbaţii puternici care te domină? Dacă a doua variantă este valabilă, poate fi de ajuns să devină un pic mai autoritar şi mai decis pentru a-ţi oferi un orgasm de neuitat.

Un preludiu extrem de excitant

Ca să-ţi ofere un orgasm de neuitat în numai 60 de secunde de penetrare trebuie să fii complet excitată înainte de a trece la acţiune, deci ai nevoie de un preludiu ca la carte. Spune-i care sunt cele două zone a căror atingere te excită cel mai mult. Cel mai probabil prima este clitorisul. Pe locul doi poate fi interiorul coapselor, abdomenul, sânii, etc. Dacă în timpul preludiului îţi stimulează cele două zone cheie vei atinge gradul maxim de excitaţie.
Citeşte mai multe despre ejacularea la femei!

Stimulare dublă

Odată ce eşti complet excitată poţi ajunge la un orgasm cu ejaculare în numai 60 de secunde dacă reuşeşte să-ţi stimuleze în acelaşi timp punctul G şi clitorisul, într-o poziţie potrivită. Poziţia „pe la spate” permite o penetrare suficient de adâncă şi în acelaşi timp stimularea punctului G, care se află pe peretele anterior al vaginului. În timp ce te penetrează, dă-i de înţeles că ai vrea să-ţi atingă şi clitorisul cu un deget bine umezit în salivă sau lubrifiant.
Citeşte mai multe despre punctul G!

Psihicul contează

Pentru femei, psihicul joacă un rol foarte important în atingerea orgasmului, aşa că te poate ajuta foarte mult cu cuvinte fie tandre, fie vulgare sau doar sexy, în funcţie de preferinţele tale. De asemenea importantă este relaţia pe care o ai cu el. Nu poţi să ajungi la un orgasm cu ejaculare decât dacă te simţi sigură pe tine şi dacă ai suficientă încredere în el încât să i te abandonezi complet.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro