Dacă nu mai faceți sex înseamnă că te înșală? Ce spun specialiștii

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:10

Ce se întâmplă într-un cuplu atunci când sexul nu mai are loc? Multe femei se pot gândi că partenerii le înșală, dar câți dintre ei chiar fac asta?
Este perfect normal să te întrebi ce se întâmplă în viața bărbatului de lângă tine atunci când partidele de sex se răresc sau nu mai au loc deloc. Este important să discuți aceste temeri cu partenerul tău, chiar dacă lui nu îi place să vorbească despre acest subiect. Dacă nu îi comunici ce te frământă, ai putea prinde o idee total greșită, iar relația să devină tensionată sau chiar să se rupă.
După ce reușești să-i transmiți aceste gânduri, pasul următor este să stabiliți împreună să vă refaceți relația. Așadar, orice faci pentru partenerul tău trebuie să fie din dragoste și nu din teama că îl poți pierde. Mai departe, este important să faceți lucruri împreună, ca și cuplu. Vorbiți, faceți sport împreună, găsiți soluții ca să vă fie mai bine împreună și așa mai departe. Comunicarea sinceră poate rezolva chiar și cele mai grele probleme în relațiile de cuplu.

De ce nu mai faceți sex

Faptul că și-a găsit pe altcineva și din acest motiv nu mai faceți sex este doar o posibilitate, însă nu e motivul predominant pentru care un bărbat nu mai are aceeași poftă de sex. Poate că este mai stresat la serviciu sau mai obosit din cauza muncii pe care o face.
Poate că în ultima vreme v-ați certat mai des. Poate că ați devenit părinți, iar cel mic sau cei mici vă ocupă prea mult timp și v-ați pierdut în rolul de părinți și ați uitat cum să fiți și iubiți. În oricare dintre aceste situații, trebuie să comunicați și să găsiți soluții împreună, pentru că acestea există.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!