10 motive banale pentru care nu ai orgasm

De Stela Moisescu, pe

De ce au bărbaţii orgasm de fiecare dată, iar femeile nu? Pentru că bărbaţii, odată ce s-au excitat, nu mai văd şi nu mai aud nimic în jurul lor, deci nu se mai abat…
… de la drumul către orgasm. Femeile, în schimb sunt distrase de cel mai mic detaliu şi se întorc astfel în punctul zero al plăcerii, fiind nevoite să o ia de la capăt pentru a se apropia de orgasm.

Tocmai de aceea există atâtea partide în care tu te întrebi de ce nu ai avut orgasm, iar partenerul tău zâmbeşte satisfăcut.

Iată 10 de situaţii din timpul sexului care te vor lua cu gândul de la orgasm, dar care nu-l afectează în niciun fel pe iubitul tău!

1. Sună telefonul. La primul sunet, ai ieşit din stare, dar încerci să te concentrezi pe partida de sex. Soneria continuă… Acum realizezi că ringtone-ul ales de tine e cam enervant, te gândeşti să îl schimbi. Iubitul tău sugerează să răspunzi. Vorbeşti cu prietena ta. Vă întoarceţi la partida de sex, el are orgasm, iar tu nu. O suni înapoi pe prietena ta…

2. Vorbele de alint sau cele murdare. Pe unele femei le inhibă ori apelativele precum „dulceaţa mea”, ori cele în care, în mod eufemistic, nu eşti decât o prostituată în ochii lui. Odată rostite, stai să te întrebi ce a fost în capul lui, iar orgasmul se îndepărtează cu paşi repezi.

3. Te roagă să mai scazi volumul gemetelor. Unul dintre cele mai sadice motive pentru care nu ai orgasm este faptul că el te roagă să te manifeşti mai puţin zgomotos, exact atunci când tu eşti atât de aproape… Cu această rugăminte el nu are habar că ucide şi cauza, nu doar efectul.

4. Televizorul. Este sinucidere curată, ca femeie, să faci sex cu televizorul pornit. De la reclame enervante, până la un copilul care suferă de o boală incurabilă sau creşterea taxelor, TOTUL te îndepărtează de orgasm. Şi să nu crezi că mergi la sigur dând pe un post de muzică. O melodie care îţi este antipatică are darul să te oftice cu un motiv în plus: lipsa orgasmului.

5. Te întreabă dacă ai avut orgasm pentru că te-ai manifestat ceva mai tare. Se grăbeşte ca fata mare la măritat, lucru care te inhibă. Cum observă o schimbare în bine, trage concluzia că ai avut orgasm şi aşteaptă confirmarea. Nu este exasperant doar că te întrerupe, ci şi că eşti nevoită să îi spui stânjenită că nu, nu ai avut orgasm… deşi ar fi fost frumos.

6. Sunt aproape, îţi spune el… moment în care orgasmul tău este ruinat. Faptul că te anunţă că este aproape de orgasm nu poate să însemne decât că va termina fix cu o secundă înainte să termini şi tu, aşa că preferi să nu mai sari şi ultimul hop, pentru a nu fi dezamăgită la maxim. El are orgasm, iar tu suspini la gândul că, poate, dacă nu te anunţa că va avea orgasm, v-aţi fi sincronizat în punctul final.

7. Egoismul partenerului. De regulă, o femeie egoistă în pat, care îl ia pe sus pe iubitul ei şi îl foloseşte după bunul ei plac, nu reuşeşte decât să-i ofere un orgasm vulcanic bărbatului respectiv. Dacă trăieşti însă situaţia inversă, iar iubitul tău este interesat doar de plăcerea lui, acest lucru te va inhiba suficient de tare încât să-i cedezi de bună voie locul tău.

8. Un bărbat care vrea să ai orgasm cu orice preţ. Femeile sunt fiinţe complicate, aşa că şi opusul motivului de mai sus ne îndepărtează de orgasm. Atunci când partenerul ţine morţiş să ai orgasm şi ai remarcat că se întristează dacă nu îl ai, e clar că scad drastic şansele să atingi climaxul. Pur şi simplu, atitudinea lui te stresează şi transformă sexul într-o încercare de a nu-i răni lui sentimentele.

9. Iubitul oboseşte. Remarci că nu te mai atinge şi nu se mai mişcă cu aceeaşi vigoare, aşa că, dacă partida per total suferă un declin, la fel se întâmplă şi cu plăcerea ta. Este chiar ironic cum el reuşeşte totuşi să atingă cliamxul, iar tu nu.

10. Schimbă brusc poziţia sau ritmul penetrării. Schimbările de poziţie sunt deosebit de incitante, dar nu când simţi că ai apucat orgasmul de picior. Atunci când eşti atât de aproape, iar el schimbă un element din algoritmul care funcţiona atât de bine până atunci, adesea schimbarea nu ţi se pare una în bine.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!