Sex: 5 motive pentru care femeile sunt mai tenace decât bărbaţii

De Adina Radu pe

Din cele mai vechi timpuri s-a considerat că bărbaţii sunt cei care trebuie să muncească din greu ca să îşi susţină familia, în timp ce femeile stau acasă şi fac treburile “uşoare” – curăţenie, cumpărături, cresc copiii şi îşi satisfac soţii. Chiar dacă au un rol important în familie, bărbaţii nu sunt la fel de rezistenţi ca partenerele lor:
O răceală mică
Nas înfundat, dureri de cap, poate şi o febră – cu toate astea, o femeie este în stare să se mai ducă la serviciu, apoi să pregătească cina şi tot aşa. În schimb, el dacă ar trece prin acest „infern” nu poate rezista o zi întreagă la birou. În plus, un studiu a arătat că bărbaţii îşi iau liber de la serviciu mai des decât femeile, atunci când se îmbolnăvesc.
Sex: 5 moduri în care să experimentezi mai mult în pat
O dată pe lună
O dată pe lună avem parte de câteva zile neplăcute – atunci când vine menstruaţia. Ne dor ovarele, ne balonăm, avem crampe, reţinem apă. Ne-am obişnuit cu asta, e un lucru perfect normal. Dar la cât de mult se plânge un bărbat de la o simplă răceală, încearcă să-ţi imaginezi cum ar fi să aibă el „vizitatorul” timp de o săptămână.

Continuă să citeşti pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2