Vibratoarele care comunică prin Internet

De Stela Moisescu pe

Cea mai revoluţionară invenţie în materie de vibratoare se numeşte Mojowijo. Este vorba de un vibrator conectat la o telecomandă Wii, care permite conexiunea…
… cu un alt vibrator, aflat ori în aceeaşi cameră ori la mulţi kilometri distanţă, prin intermediul internetului.

„Ştim că relaţiile la distanţă sunt o pacoste, aşa că am găsit soluţia”, se laudă producătorii Mojowijo. Cum funcţionează?

Mişcările pe care tu le efectuezi cu vibratorul se transformă în vibraţii provocate unui alt vibrator, de aceea produsele Mojowijo sunt ideale pentru cuplurile ce au o relaţie la distanţă, dar nu numai!

Pentru cei aflaţi la distanţă, conexiunea celor două vibratoare se face prin intermediul internetului, după instalarea software-ului Mojowijo pe un calculator PC.

Jocul la dublu de-a masturbarea poate fi făcut atât între doi străini cu o conexiune la internet, cât şi între două persoane care se află în aceeaşi cameră. Nu degeaba sloganul vibratorului Mojowijo este „Share the mojo with anyone in the world.”

Tehnologia Motion2Vibration transformă diferitele mişcări ale unui vibrator Mojowijo în semnale de vibraţie pe care le transmite mai apoi unui alt vibrator Mojowijo, care a fost în prealabil selectat, potrivit mojowijo.com.

Trebuie menţionat că cei care folosesc vibratorul nu au nevoie şi de o consolă Wii. Telecomanda Wii ataşată vibratorului este cea care are senzorii de mişcare şi care transformă mişcările în vibraţii.

Vibratorul Mojowijo se află încă în faza de producţie, dar producătorii lansează un program beta de testare a produsului la care sunt invitaţi să participe cei interesaţi din toate colţurile lumii, completând un formular de înscriere găsit pe site-ul produsului.

Iată un filmuleţ care explică modul de funcţionare al vibratorului Mojowijo:Foto: www.mojowijo.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro