5 mituri despre poziţiile în care faci sex

De Stela Moisescu, pe

Pentru a fi o femeie satisfăcută în pat este important să ştii ce este adevăr şi ce ficţiune atunci când cauţi poziţiile sexuale care să îţi aducă plăcere maximă.
Noi îţi deconspirăm cele mai răspândite mituri despre poziţii sexuale şi îţi prezentăm câteva adevăruri surprinzătoare.

Iată 5 mituri despre poziţiile în care faci sex!

 
1. Există zeci, sute… de poziţii sexuale

Deşi cărţile sau articolele de specialitate îţi pun la dispoziţie noi şi noi poziţii de sex, în realitate nu există decât 8 poziţii sexuale. Atât. Ingredientul secret este modul în care le modifici, pentru a crea iluzia de varietate, ne anunţă sexologul Michael Webb.

2. Poziţia în care faci sex poate determina sexul copilului

Există tot felul de mituri care spun că poţi influenţa sexul copilului tău în funcţie de poziţia în care faci sex. Nicio poziţie sexuală nu poate interveni în stabilirea sexului copilului, însă poziţia în care faci sex poate mări şansele de a concepe un copil.

Teoretic, rămâi însărcinată din orice poziţia, dar ca să măreşti şi mai mult şansele fă sex în poziţia misionarului, te sfătuieşte doctorul  Donnica Moore, care adaugă faptul că şi gravitaţia are un cuvânt de spus.  

3. Poziţia misionarului este plictisitoare

Medicii spun că poziţia misionarului oferă cel mai potrivit unghi de penetrare, creând un contact perfect între vagin şi penis. Mai apoi, există mai multe modificări interesante pe care le poţi aduce poziţiei. Noi îţi propunem 12 variante sexy ale poziţiei misionarului! După ce le încerci, vei constata că poziţia nu este nici plictisitoare, nici demodată!

4. Dacă nu ai orgasm într-o poziţie, nu mai are sens să o încerci şi a doua oară

Abilitatea femeilor depinde de atâtea variante, stres, alimentaţie, ciclu menstrual, relaţia cu iubitul, încât nu are niciun sens să „arunci la gunoi” o poziţie sexuală, doar pentru că nu te-a satisfăcut din timp. În plus, cu cât variezi mai mult poziţiile cu atât reuşeşti să variezi şi lucrurile care îţi provoacă plăcere.

 
5. Cu cât sunt mai multe poziţii sexuale, cu atât este mai fierbinte partida de sex

Această mentalitate „sportivă” este din păcate în mintea multor persoane, care, consideră că plăcerea depinde doar de numărul poziţiilor sexuale. De fapt, sexologii susţin că schimbarea deasă a poziţiilor amână momentul ejaculării, dar, din păcate, te îndepărtează şi pe tine de orgasm.

Plăcerea sexuală este influenţată mai degrabă de alţi factori, cum ar fi atracţia fizică dintre parteneri, starea de spirit şi, nu în ultimul rând, ritmul şi rapiditatea mişcărilor. Aşadar, poţi constata că rămâi nesatisfăcută după o partidă de sex, chiar dacă aţi testat mai multe poziţii decât degetele de la o mână.

Iată câteva adevăruri despre poziţii sexuale, care te vor lumina!

–    Anumite poziţii sexuale te ajută să slăbeşti

–    Poţi „să ajustezi” după propria plăcere mărimea penisului iubitului tău cu poziţia sexuală potrivită

–    Anumite poziţii sexuale îţi încarcă bateriile, dacă te simţi obosită

–    Există poziţii sexuale care te vindecă de afecţiuni

Dă un click pe poziţiile sexuale de mai sus pentru a afla mai multe detalii despre ele!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!