Mişcări care te fac să arăţi rău în timpul sexului

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:07

Este aproape imposibil să nu greşeşti în timpul sexului. Cât şi cum, depinde de fiecare. Află ce mişcări te fac să arăţi rău în timpul sexului şi…

… cum le poţi evita!

Dai din picioare


Am citit despre câteva cazuri nefericite cu femei care îşi găsesc foarte greu un partener stabil pentru că au ticul de a da întruna din picioare, chiar şi în timpul sexului. Mişcarea e cu atât mai enervantă pentru bărbaţii în cauză atunci când ei stau deasupra. Deci, fă-ţi o favoare şi, dacă simţi cumva nevoia să mişti energic tălpile sau picioarele în timpul sexului, abţine-te. Nu de alta, dar nu vrei să îl sperii de tot!

Atingerile (ne)potrivite

Este una din cele mai mari plângeri pe care bărbaţii le au la adresa femeilor când vine vorba de sex. Nu doar noi femeile vrem să fim atinse într-un anumit fel. Şi ei vor să simtă că îţi place ce faci, că te implici, că ştii câte ceva despre zonele lui erogene. Cea mai mare greşeală este să stai tensionată şi să te gândeşti oare ce îi place şi ce nu. La fel, dacă îl atingi prea mult sau prea puţin, o să-i transmiţi un mesaj clar: nu ştii cum să provoci plăcere unui bărbat prin atingeri.

Ce trebuie să faci? Atingerile tale trebuie să fie naturale, să vină de la sine. Nu te mai crispa de gândul că nu ştii ce îi place, află totul despre zonele erogene şi atinge-l exact acolo! Truc? În timp ce îl atingi, nu te uita la zona pe care o atingi, pentru că o să dai impresia de începătoare.

Abia te mişti

Vrei să ştii cum le numesc bărbaţii pe femeile care stau stană de piatră în pat? Mai bine nu! Nu e adevărat că bărbaţii sunt interesaţi doar de zona ta intimă, mai degrabă îi interesează în primul rând să vadă cât de mult îţi place că sunt ei cu tine în pat şi nu alt bărbat. Arată-i entuziasmul tău, implicarea şi plăcerea cu care faci sex. Iniţiază poziţii sexuale noi şi nu aştepta să vină totul de la el, pentru că nu va înţelege altceva decât că nu-ţi place sexul cu el. Mişcă-ţi şoldurile, mâinile şi nu numai!

Te îneci în timpul sexului oral

Una dintre cele mai proaste mişcări pe care le poţi face în timpul sexului este să încerci sexul oral chiar deepthroat fara sa fii sigură că poţi. Rezultatul? Un moment al naibii de jenant în care te îneci, te sperii, îl sperii şi bonus, s-ar putea chia să-i muşti penisul. Şi dacă tot am amintit de asta, ai grijă cu o altă mişcare proastă – folosirea dinţilor în timpul sexului oral. Deci, scuteşte-te şi scuteşte-l de un moment de neuitat în sensul rău al cuvântului şi fă sex oral doar atât cât îţi permite priceperea.

Te mişti haotic

Ideea este că: din dorinţa unei penetrări profunde sau de a-i demonstra iubitului cât de pricepută eşti în pat poţi cădea în capcana de a te mişca haotic. Exemple concrete? Îţi mişti bazinul mai repede decât se mişcă el în poziţia Misionarul sau îţi mişti posteriorul prea energic în timpul poziţiei Doggy style.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!