Mesaje de dragoste romantice și haioase

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 25 septembrie 2019, 12:22
Mesajele de iubire au rostul lor și nu trebuie să eziți dacă îți este dor de cineva, sau dacă simți un impuls de a-l contacta să-i spui ce simți. Un mesaj de dragoste simpatic poate adânci conexiunea dintre doi parteneri de cuplu și poate face minuni pentru cei care tocmai s-au certat.

Mesaje frumoase de dragoste

 • Nu mi-ai șoptit în ureche că mă iubești, ci direct în inimă. Nu mi-ai sărutat buzele, ci sufletul. (Judy Garland)
 • Cea mai ușoară parte a fost să te cunosc. Cea mai grea parte a fost să rezist fără tine câteodată. Cea mai frumoasă parte este să fiu cu tine.
 • Am fost tânără și nebună când ți-am spus ”da”. Era prea devreme. Nu ne-am înșelat. Am fost stăpână pe mine și sigură pe noi când am decis să facem primul copil. Nu ne-am înșelat. Acum sunt mai convinsă ca niciodată că nimeni în afară de noi nu știe cât de mult ne iubim. Îți mulțumesc că exiști!
 • În momentele când suntem împreună, când ești lângă mine, lumea e perfectă. Nu pleca niciodată, nu-mi place să văd lumea alfel decât în culori.
 • Sunt lângă tine mereu nu pentru că trebuie, nu pentru că așa e normal la vârsta noastră, nu pentru că așa face tot restul lumii. Sunt lângă tine pentru că m-ai ales și te-am ales și nimeni și nimic nu va putea să ne despartă vreodată. Te iubesc!
 • Știi când știi că ești cu adevărat îndrăgostit? Când nu poți adormi pentru că realitatea este deja mai frumoasă decât visele.
 • Când eram mică visam la prințul pe cal alb, în adolescență îmi doream un motociclist cu barbă și geacă de piele, în facultate speram să cunosc un tip sensibil, care să mă asculte și să mă iubească. Mulțumesc că ești toate astea și încă mai mult de atât.

Mesaje haioase de dragoste

 • Când te-am văzut prima oară, am zis că nu ai nicio șansă, că ești un urât. Pe urmă te-am cunoscut și am zis că tot n-ai nicio șansă, că ești prea cuminte. Acum știu foarte bine că ești cel mai frumos urât și cel mai nebun om cuminte și abia aștept să aflu mai multe despre tine.
 • Mama mi-a zis să nu mă las ușor. Nu mi-a ieșit. Tata a zis că îi rupe picioarele celui care mă sărută apăsat. Nu i-a ieșit. Amândoi au dansat la nunta noastră. Ha, le-am arătat noi lor! Nouă ne-a ieșit chiar foarte bine!

Mesaje de iubire pline de emoție

 • Văd în jurul meu cupluri nefericite, oameni care nu se înțeleg și nu comunică, părinți care țipă la copii de frustrare, oameni care fac rău pentru că sunt răniți, în loc să repare ce nu merge. Nici nu știi cât de recunoscătoare sunt că te-am găsit pe tine și că ești lângă mine mereu. Te iubesc, să nu uiți asta niciodată!
 • Te simt lângă mine când ești plecat și te simt în mine când ești departe. Te respir când afară plouă și te sărut când marea mă îmbrățișează cu valurile ei. Ești cel mai complex sentiment pe care l-am simțit vreodată și promit să nu mă satur nicicând.
 • Dacă mâine ar veni apocalipsa cu zombie, nu aș regreta decât că nu am petrecut mai mult timp cu tine. Și dacă ai veni la mine să îmi consumi creierul, te-aș lăsa, ca să bântuim împreună planeta care ne-a ajutat să ne întâlnim.

Mesajele de iubire nu sunt niciodată o idee proastă și, indiferent dacă sunt trimise prin sms, pe rețele de socializare, sau printr-o clasică scrisoare (sau bilețel lipit pe frigider), ele întăresc relația dintre doi oameni îndrăgostiți.

Sursa foto cuplu mesaje social media: Shutterstock

Vezi și cele mai frumoase mesaje de dragoste

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!