Un bărbat are 11 erecţii ziua şi 9 noaptea

De Stela Moisescu pe

Bărbaţii nu încetează să ne surprindă cu sexualitatea lor, adesea mult mai exacerbată decât a unei femei. Dovadă o fac şi cele 20 de erecţii pe care le are,…
… în medie, un bărbat pe zi. Şi asta nu e tot!

În rândurile de mai jos vei găsi statistici şi informaţii cu totul şi cu totul inedite despre sexualitatea masculină. Nici măcar ei nu sunt conştienţi de ele, aşa că îţi poţi „şoca iubitul” citindu-i şi lui acest material!

Iată nouă lucruri pur şi simplu uimitoare despre bărbaţi şi sex!

1. La bărbaţii dreptaci testiculul drept stă mai ridicat decât cel stâng. La stângaci se inversează lucrurile. E destul de logic, dacă stăm să ne gândim…

2. Un fetus de sex masculin este capabil să aibă o erecţie din al treilea trimestru de sarcină… Vorbim cumva de incest?

3. 73% dintre bărbaţii care au trecut pragul de 70 de ani sunt capabili să aibă o erecţie. Brusc Viagra îşi pierde sensul!

4. Bărbaţii cu studii superioare au mai des orgasm în timpul somnului. Probabil pentru că ei înţeleg mai bine rolul stimulării intelectuale şi nu tratează sexul ca pe un sport.

5. Potrivit unei cercetări, peste 50% dintre americanii care au crescut la fermă au făcut sex cu un animal. Probabil că printre români ar creşte procentul!

6. 56% dintre bărbaţi au făcut sex la birou. Întrebarea e, cu cine??

7. Bărbaţii sunt mai des legaţi decât femeile în timpul sexului. Dacă-i lăsăm legaţi, am putea conduce lumea!

8.  Bărbaţii au cel mai mic şi cel mai mare penis dintre primate. Deci, ca femeie, poţi să ai muuult ghinion!

9. Erecţia unui bărbat se formează, cel mai repede, în două minute şi în cazuri total nefericite… în două săptămâni! Poate că aşa se explică totuşi rolul Viagrei, făcând referire la punctul 3.

Află şi 26 de statistici despre cum fac bărbaţii sex!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro