Lucruri mai puţin evidente prin care îţi arată că te iubeşte

De Diana Zagrean pe

Bărbaţii nu prea se exprimă clar, mai ales când vine vorba de iubire. Vezi care sunt acele lucruri mai puţin evidente prin care îţi arată că te iubeşte.
 

Săruturi pasionale

Dacă iubitul sau soţul te sărută mult, des şi lung, de te ia cu ameţeală, fii sigură că te iubeşte mult. Chiar dacă nu îţi face declaraţii siropoase, nevoia lui de afecţiune transpare prin aceste sărutări fierbinţi.

Prietenii lui te plac

Dacă ieşirile cu prietenii lui sunt o plăcere pentru toată lumea şi prietenii lui par să se bucure sincer când apari în preajma grupului, este clar că te iubeşte mult. Ei văd cât de fericit este prietenul lor lângă tine şi o arată sincer.

Stă foarte aproape

Dacă iubitul tău pare să-ţi invadeze mereu spaţiul intim, acea zonă de confort din jurul tău, la câţiva centimetri, înseamnă că te iubeşte mult şi vrea să fie mereu lângă tine. Chiar dacă nu o spune, felul în care se lipeşte de tine nu arată doar dorinţă carnală, ci şi afecţiune adevărată.

Zâmbeşte după sărut

Dacă zâmbeşte gingaş după fiecare sărutare pe care ţi-o dă sau ţi-o fură, înseamnă că ai de-a face cu dragoste adevărată. Un bărbat care ar vrea doar o relaţie fizică nu ar fi atât de calm şi fericit în prezenţa ta.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2