Cele mai penibile lucruri pe care le fac bărbaţii pentru sex

De Stela Moisescu pe

„Nimic nu e penibil când ai un scop atât de bun”, îmi spune un amic. Totuşi, noi i-am putea contrazice, pe domnii care susţin că orice lucru penibil poate fi justificat,…
… dacă miza este o partidă de sex. De exemplu, te-ai întrebat vreodată de ce în unele cluburi intrarea este liberă pentru femei şi tot ele se bucură de oferte şi reduceri la cocktail-uri? Nu, nu te simţi flatată! Pur şi simplu se ştie că bărbaţii vin în astfel de locuri ca să agaţe şi au nevoie de tot ajutorul posibil pentru a se alege cu o partidă de sex!

Îţi propun să te amuzi (sau oripilezi) cu câteva situaţii penibile, dar foarte comune, prin care sunt bărbaţii dispuşi să treacă doar pentru a face sex!

1. Se îmbată ca să prindă curaj: înainte de orice tentativă de agăţat bărbaţii obişnuiesc să consume alcool, chipurile, atât cât să prindă curaj. Păcat că mulţi întrec limita şi sfârşesc prin a se face de râs cu cele mai penibile replici de agăţat sau cu o geantă în cap atunci când abordarea este mai degrabă ofensatoare.

2. Inventează romantismul kitchios: te duce la cinema la un film franţuzesc, după care stâlceşte un „Voulez-vous coucher avec moi?” sau îţi face nişte declaraţii de dragoste demne de jurăminte în faţa Altarului, deşi sunteţi împreună de vreo două săptămâni. De fapt, un studiu recent chiar arată că bărbaţii spun prima oară într-o relaţie „Te iubesc” şi se grăbesc să rostească cuvintele din dorinţa de a face mai repede sex.
 
3. La polul opus, apelează la „dirty talk” în contexte total nepotrivite: mulţi bărbaţi consideră că la primul compliment ce ne vizează coapsele vor avea acces acolo unde-şi doresc. Cele mai multe abordări „pe faţă” nu fac decât să-i transforme în nişte obsedaţi sexual. Care este strategia atunci? „Obsedatul” se gândeşte că, poate, una dintr-o mie de femei va aprecia propunerea directă şi va sări în patul lui. Noi spunem însă că economia de timp e doar aparentă…

4. Mint cu neruşinare: mai ţii minte la începutul relaţiei când ieşeai în oraş cu iubitul, iar el voia să plecaţi mai repede spre casă pentru că pică de somn, e răcit şi are febră sau este cu maşina şi vrea să te ducă acasă? Acestea ar fi minciunile folosite de bărbaţi la începutul unei relaţii pentru a se asigura că seara voastră de distracţie se încheie cu sex.

5. Într-o relaţie unii bărbaţi pot deveni atât de obsedaţi de sex încât încep să planifice partidele de sex săptămânal, să ameninţe cu infidelitatea sau să-şi acuze iubita că este frigidă doar pentru că nu are libidoul lui.

Alte situaţii în care apetitul sexual este mai important decât orgoliul masculin sunt şi acestea: primeşte cu seninătate complimente din partea prietenului tău gay, deşi îl cam sperie orientarea lui, nu comentează niciodată atunci când întârzii, chiar dacă dârdâie de frig timp de jumătate de oră şi te însoţeşte la clasica sesiune de shopping.

Să le admirăm „puterea de sacrificiu” sau scopul nu scuză mijloacele în acest caz?

Dă click şi află în cât timp aduc bărbaţii o femeie în patul lor în funcţie de zodie!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro