Lucruri pe care niciun bărbat nu ar trebui să ţi le spună

De Diana Zagrean pe

Există unele lucruri care, odată spuse, nu mai pot fi reparate, iar rănile sunt adânci şi pentru totdeauna. Vezi care sunt acele lucruri pe care niciun bărbat nu ar trebui să ţi le spună.
 
Vorbeşti exact ca mama ta
Nicio femeie nu vrea să fie comparată cu mama ei, chiar dacă au o relaţie bună şi dacă mama este cea mai minunată persoană din lume.
O astfel de remarcă nu face decât să te enerveze şi are întotdeauna conotaţii negative. Nu este ok să faci trimiteri de niciun fel la familia partenerului, pentru că, oricât de apropiaţi aţi fi, nu o să ştii niciodată cu adevărat cum o să reacţioneze sau cât doare.
Eşti în perioada aia a lunii?
Dacă o femeie este deja nervoasă, nu vrea să audă o remarcă usturătoare şi pe cineva acuzând-o de crize hormonale.
Dacă un bărbat dă vina pe hormonii tăi, când a venit târziu acasă, mirosind a băutură şi cina s-a răcit, numai de ironiile lui nu îţi arde ţie.
Calmează-te!
Din nou, dacă vă certaţi, ceea ce este normal într-o relaţie de dragoste, ideal ar fi să nu ajungeţi în punctul în care să fie nevoie de sugestii răuvoitoare.
Dacă îţi tot spune să te calmezi, nu face decât să te irite şi mai tare şi ajungeţi să vă certaţi şi mai rău, degeaba.
Fosta mea nu gândea aşa
Un bărbat care nu a reuşit să treacă epste o relaţie trecută este o mare problemă în viaţa oricărei femei.
Dacă te compară cu fosta, ori mai are sentimente pentru ea, ori admite că anumite momente din viaţa lor îi trezesc nostalgii.
Ce rău arătai în poza asta
Orice bărbat ar trebui să ştie atâta lucru: să nu sugereze niciodată, niic măcar pe departe că nu arăţi bine.
Dacă se uită la pozele tale din tinereţe şi face remarci răutăcioase la aspectul tău, nu este destul de matur să înţeleagă că o femeie furioasă poate fi periculoasă.
Sursa foto femeie ceartă: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro