Libidou: 5 rezoluţii pentru o viaţă sexuală mai bună

De DinDragoste.unica.ro, pe

Cât priveşte rezoluţiile pe care le facem cu toţii în primele zile ale unui an, activitatea sexuală şi calitatea acestei experienţe cade probabil pe ultimul loc după sănătate, bani, diete şi cele câteva achiziţii majore fără de care nu putem merge mai departe.
Adevărul este însă faptul că sexul este şi el sănătos, poate fi de ajutor în cazul unei diete şi nu în ultimul rând, te poate ajuta să îţi menţii căsnicia sau relaţia pe linia de plutire.

Prin urmare, pe lângă celelalte lucruri pe care le-ai trecut pe lista de rezoluţii în acest început de ianuarie, nu uita să treci şi sexul. Iată câteva idei pe care le poţi sublinia la acest punct.

1: Ieşi din rutina de zi cu zi.

Fiecare cuplu are o metodă încercată şi eficientă de a se pregăti pentru sex, pentru a intra în atmosfera intimă şi a uita de problemele de zi cu zi. Să fim sinceri însă, oricât de plăcut ar fi un preludiu, atunci când acesta a devenit o rutină zilnică şi rareori se schimbă ceva, experienţa sexuală va avea de suferit. Încercaţi prin urmare să faceţi sex într-o altă cameră, într-o altă atmosferă sau eventual să jucaţi roluri noi pentru a condimenta puţin preludiul sexual. Amintiţi-vă împreună de felul în care vă simţeaţi în primele luni ale relaţiei şi încercaţi prin orice metodă să retrăiţi acele sentimente.

2: Gândeşte-te la ceea ce îţi place şi axează-te pe acele lucruri.

Cheia unei satisfacţii mărite în dormitor este cunoaşterea de sine şi evident disponibilitatea de a comunica cu partenerul, de a-i spune ce anume îţi place, cum îţi place, de ce îţi doreşti acele lucruri. Experimentează atunci când eşti singură şi explorează-ţi sexualitatea pentru a ştii exact ce anume să ceri de la partenerul tău.

3: Nu te mai gândi la alte probleme în timp ce faci sex.

Prietenii, familia, copiii, muncă, sarcinile de acasă şi toate problemele vieţii de zi cu zi te pot menţine într-o permanentă stare de stres şi te pot impedica în a avea parte de o experienţă sexuală plăcută. Încearcă pe cât posibil să nu te mai gândeşti la ele în intimitate şi dacă ţi se pare greu, fă o rezoluţie din acest lucru. E greu să uiţi de toate pentru câteva minute dar e important să încerci să o faci.

Citeşte mai multe pe dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!