20 de lecţii despre sex din „Sex and the City”

De Stela Moisescu, pe

Serialul Sex and the City este o sursă bogată de sfaturi despre sex. Nouă ne plac cele care ilustrează realitatea, îndulcite totuşi cu un strop de umor. Deşi par cinice la prima vedere…
… şi stârnesc controverse, ele au un (mare) sâmbure de adevăr!

Iată ce lecţii realiste îţi dau despre sex personajele pe care le îndrăgeşti din serialul Sex and the City!

Carrie:

„Doar pentru că eşti atrasă de el, nu înseamnă că în pat vor ieşi scântei.” (Carrie este dezamăgită de prima ei noapte cu Burger, un bărbat de care se simte atrasă şi fizic şi intelectual)

„Uneori trebuie să ai orgasm, ca să nu-i răneşti orgoliul.” (În timp ce face sex cu Aidan, Carrie primeşte un mesaj pe telefon de la fostul iubit, Mr. Big. Ea continuă partida de sex şi face tot efortul să aibă orgasm, pentru a nu-l răni pe Aidan)

„Suntem femei greu încercate în plan amoros sau suntem uşoare?”, se întreabă Carrie, atunci când se grăbeşte să facă sex cu Aidan. El, în schimb, îşi ia în considerare eşecurile sentimentale şi preferă să amâne prima partidă de sex.

Samantha:

„Un bărbat îţi va da pupucii la fel de uşor, chit că faci sex cu el la prima întâlnire sau aştepţi până la a zecea.”

„Problemele emoţionale pot împiedica pe oricine să aibă orgasm.” (Atunci când mama Mirandei moare, Samantha nu găseşte consolarea potrivită pentru prietena ei. Vrând să demonstreze că nu e afectată de tragedie, ea încearcă prin toate mijloacele, dar fără succes, să aibă un orgasm)

„Până nu îţi spune eşti liberă să faci ce vrei.” (Samantha îi dă această replică lui Carrie, atunci când ea îi mărturiseşte că l-a înşelat pe Aidan cu Mr. Big)

„Normalul reprezintă punctul de mijloc dintre ce vrei şi ce poţi obţine.” (Aplicată în pat, de tine şi iubitul tău, această replică ar ţine frustrările sexuale la distanţă)

„Nu face pe inabordabila cu un bărbat inabordabil.” (Cu alte cuvinte, tactica aceasta nu funcţionează decât cu un bărbat care este deja interesat de tine, altfel nu dă niciun rezultat)

„Bărbaţii îndrugă vrute şi nevrute, pentru a ajunge în patul unei femei” (Samantha cade şi ea în capcana unui bărbat care vorbeşte despre viitorul lor împreună, doar pentru a obţine sex)

„Sportul şi sexul sunt interdependente în mintea bărbaţilor” (Samantha întâlneşte un bărbat al cărui libido depinde de victoriile echipei pe care o susţine)

Citeşte pe a doua pagină sfaturile Mirandei, ale lui Charlotte şi ale lui Mr. Big!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!