Kama Sutra: poziţii de sex în picioare

De Stela Moisescu pe

Ştii care este deliciul unei partide de sex în picioare? Se poate desfăşura oriunde! Iată 9 poziţii de sex, pline de pasiune, care permit contactul vizual şi o apropiere fizică maximă.

1. Staţi faţă în faţă cu picioarele apropiate. Partenerul tău îşi va înfăşura braţele în jurul tău şi te va strânge la pieptul lui. În continuare, el îţi va depărta genunchii cu genunchii lui atât de mult încât să te poată penetra cu uşurinţă.

2. Stai cu spatele rezemat de un perete, cu picioarele cât mai depărtate. Iubitul tău nu trebuie decât să găsească unghiul potrivit pentru a începe actul sexual.

3. Partenerul tău stă cu spatele rezemat de un perete. Aici tu eşti cea care controlează viteza şi adâncimea penetrării. Îţi vei lipi coapsele de ale lui şi îţi vei înfăşura picioarele pe genunchii lui în timp ce îl ţii de gât cu braţele.

4. O poziţie mai comodă este cea în care staţi în picioare, faţă în faţă, iar tu depărtezi un singur picior de corp şi îţi aşezi talpa piciorului în spatele genunchiului partenerului. Aşa asiguri o apropiere fizică între voi. În acest timp el el te poate mângâia în voie.

5. O variaţiune a poziţiei de mai sus este cea în care partenerul tău îţi prinde cu fermitate genunchiul cu mâna şi controlează penetrarea. În acest timp tu eşti liberă să te plimbi cu mâinile pe corpul lui.

6. O poziţie „ambiţioasă” este cea în care, dacă ai dexteritatea, îţi ţii un picior pe umărul lui, iar pe celălalt îl ţii pe podea sau îl înfăşori pe coapsele lui. În tot acest timp, el stă cu picioarele apropiate şi cu spatele rezemat de un perete şi te ţine de mijloc cu mâinile pentru a te ajuta să te mişti în voie în timpul actului sexual.

7. În această poziţie tu stai cu spatele la el, şi te poţi sprijini eventual cu mâinile de un perete. Partenerul tău îţi ridică piciorul cu o mână, iar cu cealaltă îţi poate dezmierda zonele erogene. În acest timp tu eşti cea care controlează viteza şi profunzimea penetrării.

8. O altă poziţie care te poate solicita fizic, dar este foarte exotică, este cea în care iubitul tău stă rezemat cu spatele de un perete şi îţi prinde cu palme tălpile. În acest timp te ţii cu braţele de gâtul lui şi controlezi fiecare mişcare a actului sexual, flexând genunchii.

9. O poziţie extrem de senzuală este cea în care el îşi trece braţele pe sub genunchii tăi şi îşi plasează palmele pe fesele tale. În acest timp tu îi cuprinzi gâtul cu braţele. Astfel amândoi vă puteţi mişca cu uşurinţă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro