6 jucării erotice indispensabile în cuplu

De Stela Moisescu, pe

„O jucărie erotică este precum gloss-ul de buze: nu ai nevoie de el, dar te face să te simţi mai sexy, mai feminină… mai fericită”, spune specialistul Dana B. Myers.
Jucăriile erotice sunt pentru femei precum accesoriile care ne completează o ţinută şi o transformă dintr-una banală, într-una deosebită.

Aşadar, chiar dacă ai un partener de viaţă, sexologii îţi recomandă câteva tipuri de jucării erotice „must have” pentru orice femeie!

În ideea că sexul este unul dintre multele aspecte ale vieţii unde putem accesoriza, sexologul Joy Davidson te convinge de ce trebuie să achiziţionezi o jucărie erotică.

„Cu ajutorul lor ori înveţi ce îţi place în pat, lucruri pe care le împărtăşeşti apoi iubitului. În funcţie de tehnologie, ele îţi pot depăşi însă aşteptările, producând senzaţii noi pe care omul nu le poate imita. Intensitatea, consistenţa sau viteza stimulării îţi provoacă senzaţii de care nu are sens să te privezi.”

Potrivit experţilor, există şase tipuri de jucării erotice care nu ar trebui să lipsească din colecţia unei femei.

1. Vibratorul clasic

Achiziţionează un vibrator clasic, cu vibraţii ajustabile, care să îţi ofere şi o stimulare a clitorisului. Astfel, înveţi ce îţi place mai mult şi mai mult în pat şi sigur vei conştientiza cât de important este clitorisul în atingerea orgasmului când eşti penetrată.

Vibratoarele cu stimulatori clitoridieni se găsesc la preţuri începând de la 50 lei şi, în funcţie de tehnologie şi calitate, pot ajunge la 300, 400 lei.

2. Vibratorul pentru cuplu

Dacă stimularea cu vibratorul clasic te-a ajutat, sexologul îţi recomandă un vibrator pentru cuplu. Este vorba de unul de mici dimensiuni cu care să îţi stimulezi clitorisul în timpul sexului. Astfel nu vei mai fi îngrădită să alegi doar acele poziţii clasice în care iubitul îţi poate atinge clitorisul. Acum te vei putea bucura de orice poziţie, iar şansele de a avea un orgasm cresc simţitor atunci când ai un mic vibrator la îndemână, te asigură sexologul Davidson.

Myers mai adaugă că vibraţiile sale îi vor oferi şi iubitului tău senzaţii intense.

Sub numele de mini vibratoare le găseşti de la preţul de 30 lei, până la 120 lei.

3. Vibratorul pentru punctul G

Dacă partenerul tău nu este suficient de dotat şi eşti curioasă cum este să experimentezi un orgasm în punctul G, o mică jucărie erotică îţi poate aduce satisfacţia. Este vorba de vibratorul special confecţionat pentru stimularea punctului G, în timp ce faci sex cu partenerul. Are un design curbat, astfel că şi clitorisul va fi stimulat.

În funcţie de dotări poţi achiziţiona un vibrator pentru punctul G de la preţul de 70 lei, la 300 lei.

4. Afrodisiace

Sex shop-urile abundă în diverse produse care îţi măresc pofta de sex, cum ar fi uleiuri de masaj sau pudră cu efect afrodiasiac. Astfel de produse pot readuce dorinţa în cuplu, aşa că merită încercate.

Poţi încerca seturi de produse, ce conţin mai multe afrodisiace la preţul aproximativ de 250 lei sau poţi opta pentru un ulei de masaj erotic găsit în sex shop-uri la preţuri între 50 şi 100 lei.

5. Lenjeria sexy decupată

Lenjeria sexy decupată, care oferă iubitul acces liber către zonele tale intime se poate dovedi a fi un accesoriu deosebit de erotic, care poate da un plus de savoare sexului în cuplu.

Seturile de lenjerie erotică decupată le poţi achiziţiona la preţuri între 60 şi 250 lei. Încearcă şi un model din pasă, tip body, găsit la orice sex shop, ce costă în jur de 100 lei.

6. Platformele cu toc cui

Un alt accesoriu care ar trebui să fie indispensabil unei femei, în viziunea experţilor este perechea de platforme cu toc cui. „E vorba de acele încălţări purtate de stripteuse, pe care nu le-ai purta nici în ruptul capului pe stradă, pentru că sunt mult prea provocatoare. Între patru pereţi, în schimb, ele te transformă în cea mai sexy femeie şi pot da tonul unei nopţi de pasiune cu iubitul”, afirmă sexologul Davidson.

Dacă vrei să încerci o pereche în stil Pamela Anderson, cu platformă transparentă, toc cui şi puf roz va trebui să scoţi din portofel 700 lei.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!