Jocuri erotice care duc la sex sălbatic

De Raluca Cristea, pe

Nu uita să aduci mereu ceva nou în viaţa ta sexuală. Dacă vrei nopţi de sex incendiar, încearcă jocuri erotice pentru sex sălbatic!

De ce jocuri erotice şi sex sălbatic? Pentru că jocurile erotice te lasă să îţi încerci fanteziile sexuale deci, dai tot ce ai mai bun, deci faci sex total, sălbatic. Pentru că, să fim seriosi, ce fantezie sexuală este una paşnică? Toate sau aproape toate implică multă sexualitate nebună.

Ce jocuri erotice duc la sex sălbatic?

Jocul de roluri

Jocul de roluri este unul dintre cele mai interesante jocuri erotice pentru că porneşte de la o joacă şi se poate încheia cu ceva foarte pervers. Tu sau partenerul vă gândiţi la o situaţie care vă excită dar nu vă este permisă în viaţa de zi cu zi şi o puneţi în aplicare, intrând în pielea persoanelor la care v-aţi gândit şi folosind, dacă este cazul, costumaţii ( poliţist, gardian, doctor, asistentă, şcolăriţă, etc.).

Exemplu? Un bărbat a fost rănit şi adus la spital. Asistenta are grijă de el cum ştie mai bine. Dacă vreţi să încercaţi sexul în 3, în timp ce asistenta şi pacientul îşi fac de cap, pe uşă intră doctorul sau doctoriţa care este atrasă în joc.

Conversaţia erotică

În conversaţia erotică care duce direct la sex sălbatic tu eşti într-o cameră şi el în alta. Îl suni şi începi să îi vorbeşti uşor, apăsat, despre ce idei pentru sex ai sau ce l-ai lăsa să-ţi facă, deşi vă desparte doar un perete. Punem pariu că nu o să îl ţii prea mult la telefon?

Dominarea

Un joc erotic plin de mişcare este să vă bucuraţi de plăcere sadomasochistă sau tehnici de bondaj. Cât de departe mergeţi ţine strict de limitele pe care vi le impuneţi, neapărat de comun acord. Amândoi sunteţi excitaţi, unul în postura de dominat, celălalt în postura de dominator. Tensiunea creşte dacă vorbiţi murdar ( dirty talk). De multe ori, dacă trăieşti intens momentul, dai concerte pentru vecinii care aud sunetele plăcerii voastre.

Linia fierbinte

Fiţi inventivi, jucaţi-vă linia fierbinte! În aceeaşi cameră, el te sună, îţi spune ce dorinţe sexuale are şi tu îi spui, detaliat, ,, rezolvarea problemei” lui. În timp ce îţi spune ce ar vrea, atinge-te oriunde îţi place, dar nu îl atinge şi pe el.

Şedinţa foto erotică

Iubitul tău e fotograful, dormitorul este studio pentru poze, iar tu, modelul în ipostaze de revistă porno. Aşează-te în poziţii în care ţi-ar plăcea să faci sex şi spune-i asta în timp ce te pozează.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!