Jocuri erotice pe care să le încerci cu sperma iubitului

De Unica.ro, pe

Spermă. Vezi cuvântul şi rămâi stupefiată gândindu-te ce ai putea să citeşti mai jos. Sau eşti una dintre femeile moderne care ştiu să-i dea cuvântului…

… interpretarea potrivită.

Adică ceva absolut normal şi despre care poţi afla multe, evident, doar dacă te interesează. Şi dacă ai dat click pe articolul ăsta, înseamnă că te interesează. Asta e sigur. Şi tot la fel de sigur este că mai jos o să citeşti despre jocuri erotice cu sperma iubitului.

Alfabetul… mai altfel

Poate ai auzit deja că multor bărbaţi le place să ejaculeze pe corpul iubitei. Ei bine, propune-i un joc erotic în care atunci cand ejaculează pe abdomenul sau spatele tău, să deseneze cu penisul o literă sau numele unuia dintre voi. Asta bineînţeles, dacă nu e un nume prea lung.

Cu degetul… oriunde

Din poziţia Misionarul sau orice altă poziţie în care el stă deasupra ta, lasă-l să ejaculeze pe tine. Ia sperma cu degetele şi plimb-o pe sfârcuri şi pe muntele Venus. Ai grijă să nu ajungă mai jos. Nu aţi vrea surprize neplăcute.

Cu spatele

Din poziţiile sexuale cu penetrare de la spate, tot degetele le foloseşti când îl laşi să ejaculeze pe tine şi îţi plimbi sperma pe spate şi pe fese. O să considere gestul ca o confirmare clară că partida de sex ţi-a plăcut la nebunie.

Şi, s-ar putea să ai nevoie de articolul Cum îndepărtezi eficient sperma de pe maini.

Jocul cu limba

Când ejaculează, reţii spermă pe buze şi te joci cu limba. Cu vârful limbii mai exact şi cu mişcări circulare, trasezi cercuri în aer sau chiar pe abdomenul şi şoldurile lui. Pentru că da, sunt şi destul de mulţi bărbaţi excitaţi sau atraşi de sperma lor, ca simbol al bărbăţiei şi puterii lor sexuale.

Dacă vrei, s-ar putea să îi placă să înghiţi sperma. Gestul este văzut ca simbol de supunere al femeii faţă de bărbat, încă din antichitate. Află mai multe dintr-un alt articol Unica.ro – De ce preferă bărbaţii femeile care… înghit.

Anticipezi momentul

Exact înainte să ejaculeze, continui stimularea manuală sau schimbi poziţia sexuală cu una doar pentru stimulare. În momentul ejaculării, tu controlezi penisul (mişcare şi direcţie) aşa că sperma o să ajungă exact acolo unde vrei să ajungă, pe tine sau nu. Iar lui o să îi placă cu siguranţă să vadă că vrei să deţii controlul.

Cu fructe

Se pare că fructele sunt bune peste tot. Un joc erotic mai special este să mănânci dintr-un fruct dulce (ananas, para, caisa, capsuna, etc.) sau să te joci cu miere pe buze în timp ce îi faci sex oral.

Oare te tentează şi pe tine jocurile erotice de genul celor de mai sus?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro