Incită-l din vorbe pe iubitul tău

De Stela Moisescu pe

Te gândeşti că eşti prea timidă pentru dirty talk? Dacă ţi-e frică de faptul că o să-ţi tremure vocea sau o să spui ceva penibil, urmează sfaturile de mai jos.
În primul rând uită de stres. Dacă te preocupă deadline-urile, copiii sau vreun examen nu vei găsi cuvintele potrivite şi nu vei fi credibilă.

Încearcă să-i spui vorbe fierbinţi doar atunci când vrei acest lucru. Dacă nu simţi că-l doreşti cu ardoare, vorbele nu vor avea efectul scontat.

Alege-ţi cuvintele cu grijă. Dacă nu eşti confortabilă cu anumite expresii  explicite, mai bine nu le folosi. Iubitul tău îşi va da seama dacă nu eşti în elementul tău.

Optează mai degrabă pentru o senzualitate naturală. Dacă nu crezi că vei putea să-i dai ordine folosind imperativul, nu-ţi face griji. Povesteşte-i ce ţi-ar plăcea ca el să-ţi facă. Oferă-i cât mai multe detalii.

Nu contează atât de mult ceea ce spui, precum  felul în care o spui. Tonul tău trebuie să inspire pasiune şi dorinţă, nu plictiseală sau jenă. Aşadar, fă-ţi curaj şi spune-i ceea ce simţi cu poftă.

Dirty talk-ul are mai mult efect atunci când este şoptit. Dacă vei coborî tonul vocii dai senzaţia că-i spui un secret important. Totodată, atmosfera devine mai intimă.

Dacă laşi dinadins o pauză atunci când îi spui ceva incitant creezi o anticipare sexuală şi îi dai şi iubitului tău ocazia să-ţi dea o replică pe măsură.
În acest joc provocator contează şi ambalajul. Nişte buze roşii ca focul vor face şoaptele şi mai fierbinţi.

Poţi încerca dirty talk-ul nu doar în timpul unei partide de sex. Momente oportune sunt şi cele în care sunteţi singuri într-un loc public.

Totodată, dirty talk-ul se poate realiza şi pe alte căi, cum ar fi la telefon sau prin mesaje. Astfel, dacă încă nu ai deprins suficient curaj pentru o „sesiune” faţă în faţă, poţi testa terenul aşa.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro