Dragoste: Te-ai îndrăgostit de altcineva. Ce se întâmplă cu relaţia ta?

De Adina Radu pe

Te-ai îndrăgostit vreodată de o altă persoană în timp ce te aflai deja într-o relaţie? Americanii numesc asta „crush” (infatuare) şi da, ţi se poate întâmpla să simpatizezi, poate ceva mai mult decât ar trebui, o persoană care nu este partenerul tău. Dacă nu te laşi condusă de instinctele primare, o astfel de infatuare poate aduce beneficii relaţiei tale principale.
Sex cu partenerul tău
Dacă relaţia ta este încă pe primul loc pentru tine, probabil faptul că ai început să placi pe altcineva este cel mai probabil un lucru inofensiv. Mai mult chiar, atunci când o femeie se simte dorită este mai satisfăcută de relaţia ei. Nu contează din ce direcţie vine atenţia, atât timp cât o canalizezi în relaţia ta principală şi îi acorzi atenţia partenerului tău de cuplu.
Un pic de gelozie nu strică
Tu îţi cunoşti iubitul şi ştii cât de multe îi poţi spune sau cum reacţionează el când este pus în faţa unei astfel de întâmplări. Dacă te simţi în regulă să vorbeşti onest şi să-i spui că o altă persoană este interesată de tine, cel mai probabil reacţia lui va fi să încerce să te recucerească şi astfel ieşiţi amândoi în câştig. Bărbaţii sunt în mod natural competitivi.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2