Află în câte feluri poţi să exciţi un bărbat

De Raluca Cristea, pe

Cum te asiguri că aprinzi scântei în cuplul vostru? Aducând ceva nou de fiecare dată! Află în câte feluri poţi să exciţi un bărbat!

Cu un look aproape perfect

Dacă eşti îmbrăcată cu haine care îţi urmăresc linia corpului fără să fii vulgară, ai multe şanse să nu-şi ia ochii de pe tine. Nu trebuie să te îmbraci în costum sau rochie zilnic, mai degrabă să potriveşti hainele de pe tine cu starea de spirit şi locul în care te afli.

Cu apeluri şi sms-uri erotice

Dacă intenţia ta este să îl exciţi înainte să fiţi faţă în faţă, atunci sună-l în timpul zilei şi spune-i la ce te gândeşti sau ce plănuieşti pentru diseară. Dacă nu îl suni, dă-i un sms erotic!

Folosind jucării sexuale

Dacă vrei să-ţi înnebuneşti partenerul doar privindu-te, foloseşte jucării sexuale în faţa lui, fără să vă atingeţi. Mai întâi leagă-l la ochi şi lasă-l doar să te audă şi să te simtă mişcându-te pe lângă el. Apoi, lasă-l să te privească într-un număr de striptease în care foloseşti eşarfe, vibrator, penetrator sau pene.

Pur şi simplu, mişcându-te prin casă

Asta atât timp cât te mişti inteligent. Ce înseamnă asta? Când te apleci, apleacă-te cu spatele la el fără să te laşi pe vine; când te întinzi să apuci ceva, unduieşte-ţi cumva corpul; când faci curat prin casă sau pregăteşti masa, nu face mişcări bruşte şi nici nu gesticula nervoasă.

Cu limbajul murdar (dirty talk)

Limbajul murdar nu înseamnă, cum cred unii, să vorbeşti cu gura plină sau să înjuri ca la uşa cortului. Pur şi simplu, te apropii de iubitul tău şi îi şopteşti la ureche ceva foarte excitant, o expresie erotică care să-i stârnească curiozitatea. Nu ai limite, trebuie doar să ştii cuvintele.

Cu propriile fantezii erotice

Există o expresie foarte bună în engleză pentru tactica asta, mai precis: ,, To beat him at his own game”. Asta înseamnă că îl baţi la propriul joc sau cu propriile arme. Mai exact, te foloseşti de fanteziile erotice specifice bărbaţilor ca să îl exciţi garantat. Povesteşte-i un film erotic, citeşte-i un pasaj cu tente sexuale dintr-o carte, povesteşte-i cum vezi tu un menage a trois sau sexul în grup. O să se implice cu siguranţă în a da frâu liber discuţiei şi este un început perfect pentru preludiu.

Tu cum îţi exciţi partenerul?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!