Ce vor bărbaţii să vadă în timpul sexului

De Stela Moisescu, pe

Peste tot auzi că bărbaţii sunt fiinţe vizuale în pat. Deci plăcerea lor din timpul sexului este alimentată de ceea ce văd în primul rând, şi mai apoi de ceea ce simt!
Tu cât profiţi însă simţul vizual al partenerului tău? Mai degrabă îi oferi imagini sau senzaţii? La următoarea voastră partidă de sex, încearcă să-i laşi simţul tactil pe plan secund. Concentrează-te pe privirea iubitului tău şi pe ce anume ar putea-o încânta.

Iată câteva imagini din timpul sexului pe care orice bărbat le găseşte incredibil de erotice şi de neuitat!

Când îl suprinzi cu o lenjerie sexy: pentru ca impactul să fie maxim, fă-o într-un moment total neaşteptat, la mijlocul săptămânii, nu în weekend sau de ziua lui. Dacă aprinzi lumânări şi apari în cadrul uşii dormitorului purtând ceva obraznic, sigur nu va putea uita imaginea. În acelaşi timp, mulţi bărbaţi consideră mai sexy o femeie care are un obiect vestimentar minuscul pe ea, decât una care este complet dezbrăcată, aşa că poţi uita o pereche de ciorapi cu bandă pe tine în timpul sexului.

Când îi faci sex oral: O imagine pe care bărbaţii o adoră în timpul partidelor de sex este cea în care iubita face sex oral. Pune-l să stea în picioare în faţa patului, iar tu stai pe pat aplecată pentru a-i oferi plăcere. Cu privirea orientată în jos, el va putea să-ţi privească gura, sânii şi posteriorul cu uşurinţă. Iată opt poziţii sexy din care îi poţi face sex oral!

Când te aşezi deasupra lui şi controlezi mişcările: o altă imagine care îi va rămâne imprimată mult timp în minte este cea în care te urci deasupra lui şi te mişti după bunul plac. Arăţi perfect dacă ţii spatele drept, îndepărtezi picioarele şi te sprijini în tălpi, pentru a te putea mişca în sus şi în jos. Te va admira, fără să schiţeze un gest!

Când te atingi singură: o altă imagine care-i face cu ochiul este cea în care tu te atingi singură. Ori în timpul preludiului, ori stând într-o anumită poziţie sexuală îi poţi arăta că îţi adori propriul trup, mângâindu-l în zonele sale cheie. El va urmări fiecare mişcare cu mare interes, pentru că are şi ce să înveţe!

Când ai orgasm: nu cea din urmă, această imagine îl aduce şi pe iubitul tău în extaz. Este vorba de cum arăţi şi cum te manifeşti în timpul orgasmului. Aşadar, nu-ţi cenzura reacţiile atunci când atingi piscul plăcerii şi-i vei provoca şi lui o plăcere mult mai mare.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!