25 de greşeli pe care bărbaţii le fac în pat

De Stela Moisescu, pe

Nu ai avut încă orgasm cu iubitul tău? Înainte să te resemnezi că nu eşti prea sexuală de felul tău, consultă lista celor mai frecvente 25 de greşeli pe care bărbaţii le fac în pat.
Ea îţi este utilă mai ales dacă iubitul tău este singurul bărbat cu care ai făcut sex şi nu ai cu cine să îl compari. De ce? S-ar putea ca alesul tău să comită unele greşeli, spre surprinderea ta!

Dacă lista greşelilor îţi provoacă revelaţii privind motivele pentru care nu eşti satifăcută în pat, nu îţi rămâne decât să i-o citeşti şi lui… cu mult tact, bineînţeles.

Iată care sunt cele mai frecvente 25 de greşeli pe care bărbaţii le fac în pat în timpul preludiului, în timpul sexului, dar şi după.

Greşeli pe care bărbaţii le fac în pat în timpul preludiului

1. Nu te sărută pasional pe buze, mai apoi pe gât, ci începe să „îţi atace” zonele erogene. Ar putea creea şi el puţin suspans înainte. Cu abordarea lui te face să crezi că sărutările şi privirile sunt o pierdere de timp. Ar trebui să investească şi în alte lucruri, nu doar în pregătirea pentru penetrare.

2. Se dezbracă prea repede, iar tu nici măcar nu te gândeşti la sex. E clar că mizează prea mult pe faptul că pofta vine mâncând. Uneori, acest gest disperat pur şi simplu te inhibă. Sexul pasional este cel în care interacţionaţi pasional, nu cel în care îl preocupă doar hainele lui.

3. Nu te mângâie pe tot corpul, ci doar pe zonele esenţiale. Corpul unei femei nu este o călătorie cu trei destinaţii: clitoris, vagin şi sâni. Deşi unii ignoră chiar şi prima destinaţie… Un bărbat ar trebui să ştie că o zonă erogenă importantă a femeii este… pielea. Mângâierile fine şi apăsate pe tot corpul sunt o formă de preludiu incitantă care îţi aduce şi plăcere fizică, dar şi mentală.

4. Îţi strânge prea tare sînii. Dacă te deranjează nu înseamnă că nu eşti suficient de pasională. Eşti femeie, iar multe nu apreciază strângerile ferme ale sânilor… şi nici muşcăturile sfârcurilor. Spune-i fără jenă că nu te dai în vânt după aceste gesturi. Nu are sens să le suporţi de dragul lui, căci îţi iau din plăcerea preludiului.

5. Îţi atinge clitorisul într-un mod stângaci. Contează mult presiunea şi direcţia mişcării, dar şi atingerea propriu-zisă. Decât să îi menajezi tehnica învăţată de la alte femei, care, poate au tăcut şi ele din gură, mai bine îi evidenţiezi nepotrivirea. Explică-i că ţie nu îţi place atingerea brutală, pe direcţia de jos în sus sau că preferi să folosească palma, nu un deget, de exemplu.  

6. În timpul preludiului introduce un deget în interiorul vaginului, fără să îţi fi atins înainte clitorisul sau măcar în timp ce. Mulţi bărbaţi au impresia că „magia se petrece în vagin”, dar se înşală. Mai mult, comit greşeala deşi remarcă faptul că încă nu te-ai lubrifiat. Explică-i că lubrifierea vine mai degrabă de la stimularea clitorisului.

7. Îţi face sex oral prea gentil. Dacă doar îţi atinge uşor clitorisul cu limba, roagă-l să îşi lipească şi buzele de zona ta intimă şi să aplice mai multă presiune. S-ar putea să rămâi surprinsă de senzaţii.

8. Atunci când îi faci sex oral îţi dictează el mişcarea ţinându-te, eventual, de păr, te forţează să avansezi mai mult decât poţi sau se mişcă şi el din şolduri. Între încercarea de a respira, de a nu-ţi muşca buzele, dar nici pe el şi de a nu vărsa preludiul este compromis pentru tine! Plus că te face să te simţi folosită…

9. O greşeală care nici măcar nu merită argumentată este lipsa preludiului!

Greşeli pe care bărbaţii le fac în timpul sexului

10. Îşi pierde erecţia când îşi pune prezervativul, iar partea proastă este că reacţia este una psihologică, pentru că ar prefera să facă sex fără el.

11. Nu reuşeşte să găsească intrarea, aşa că te înghionteşte în ideea că va nimeni mai devreme sau mai târziu. Ia iniţiativa şi ghidează-l cu mâna. Dacă opune rezistenţă, pe motiv că se descurcă el, renunţă… măcar la partida de sex.

12. Se opreşte pentru o scurtă pauză. Bărbaţii îşi pot conserva plăcerea în acel moment în care se odihnesc, noi nu. Practic pauza te întoarce în punctul zero al partidei.

13. Te penetrează prea repede de la început. Primele mişcări ar trebui să te incite să vrei mai mult. Plus că, fizic vorbind, s-ar putea să nu fi pregătită pentru atâta acţiune. Aşa că, la început, o penetrare mai lentă şi superficială este mai indicată.

14. Este prea brutal în timpul penetrării. De exemplu, îşi loveşte oasele bazinului de ale tale, astfel încât te încordezi de durere, când ar trebui să te pierzi în valurile de plăcere.

15. Te pune deasupra şi „uită” să mai schimbe poziţia. Nu e ok să te pună pe tine să depui tot efortul decât în situaţii de execepţie, aşa că nu îi mai tolera lenea din dormitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!