8 greşeli în timpul sexului oral

De Stela Moisescu, pe

Sexul oral este o activitate deosebit de erotică, dar şi solicitantă. Aşa că poţi comite unele greşeli de care nici să nu fi conştientă. Dacă şi tu îl practici cu iubitul tău…
… în timpul preludiului, consultă cele mai comune opt greşeli pe care le fac femeile în timpul sexului oral. În acest fel îţi dai seama dacă tehnica ta ar mai merge şlefuită şi poţi da alt ton partidelor voastre de sex de acum înainte.

1.Tratezi sexul oral ca pe o obligaţie

Nu te-ai acomodat încă cu experienţa, aşa că ai prefera să nu treci prin ea. Încetează să faci sex oral doar de dragul lui, chiar dacă prin târg circulă vorba că bărbaţii nu se pot lipsi de el. Spune-i ce nu îţi place atunci când îi faci sex oral şi încercaţi să găsiţi soluţii împreună. Sigur va fi mai fericit atunci când veţi repeta experienţa, iar plăcerea va fi de partea amândurora.

2. Îi faci sex oral fără să ai chef

Se întâmplă ca uneori să porneşti la drum fără chef, iar acest lucru se vede în orice gest pe care îl faci. De ce? Pentru că actul îşi pierde din pasiune şi fantezie, iar iubitul tău remarcă diferenţa. În cazul în care nu ai chef să incorporezi în preludiu sexul oral, încercaţi altceva. Doar aşa va aprecia şi mai mult momentul în care alegi să îi faci (cu chef) sex oral.

3. Sexul oral este monoton

În general orice partidă de sex oral în care te axezi doar pe mişcarea sus-jos cu buzele este văzută ca fiind monotonă. Încearcă să variezi tehnica, dar şi poziţiile.

Suprinde-l cu o poziţie nouă şi în încearcă să variezi tehnica de sex oral de la o partidă la alta. Dacă într-una îl tachinezi şi te joci mai mult cu limba, într-alta poţi începe brusc, folosind mai degrabă buzele. În acest fel îşi dă şi el seama ce îi place mai mult şi mai mult în timpul sexului oral.

Îl poţi suprinde şi într-o manieră vizuală, cu o lenjerie sexy, atingându-te în timp ce îl satisfaci sau privindu-l în ochi în timpul actului.

4. Nu îţi foloseşti şi mâinile în timpul sexului oral

Concentrată pe cum să îl satisfaci oral uiţi să îţi foloseşti mâinile în timpul sexului oral. Nu trebuie neapărat să ţii o mână ferm la baza penisului în timp ce îi faci sex oral. Poţi de exemplu să îl mângâi pe piept, pe braţe, pe coapse sau pe posterior. Poţi alterna stimularea manuală cu cea orală pentru a creea şi mai multă anticipare. Va râvni după stimularea orală, în timp ce îl întreţii atingându-l pe tot corpul.

Un alt truc de aplicat cu mâinile în timp ce îi faci sex oral este acesta: formează un cerc cu degetul mare şi cel arătător sau mijlociu şi apropie cercul format de buzele tale atunci când îi faci sex oral, pentru o extra stimulare. Îl poţi strânge cu degetele dacă nu ai suficientă forţă în buze. În timpul mişcării îi poţi stimula cu degetele zona până la baza penisului, pe care nu o cuprinzi cu buzele.

5. Îi ignori testiculele în timpul sexului oral

Un alt lucru pe care uiţi să îl faci este să acorzi atenţie testiculelor sale. Având în vedere cât de sensibilă este zona, cel mai bine ar fi să îl întrebi cum preferă să fie atins. Comunicarea deschisă nu ar trebui să lipsească sexului oral.

6. Te concentrezi pe reflexul faringian

Reflexul faringian vine şi pleacă în funcţie de cât de tare te avânţi dar şi de câtă atenţie îi acorzi. Analizează cele două aspecte când îi faci sex oral. Ideal ar fi să iei totul în joacă. Relaxează-te şi vezi cât de entuziastă poţi fi când îi faci sex oral, fără să te deranjeze acest reflex. Ai putea fi surprinsă de rezultate.

7. Nu aplici suficientă presiune şi nu o variezi

În general, cu cât aplici mai multă presiune cu atât este mai bine pentru el. S-ar putea însă să nu o faci în zona în care îi place lui. Probabil că eşti tentată să apeşi mai pare cu buzele acolo unde închei mişcarea şi simţi nevoia să te retragi. Bărbaţii preferă însă mai multă presiune la început, pe capul penisului. Totodată, ar prefera să nu aplici aceeaşi presiune de la început până la final, pentru că actul devine prea previzibil.

8. Nu îi ceri feedback

Cea mai mare greşeală, cu siguranţă, este aceea că nu îi ceri părerea cu privire la tehnica ta. Este important să îl întrebi dacă tehnica ta este pe placul lui. Ştiind ce îi place şi ce nu, vei fi mult mai sigură pe ce faci în timpul sexului oral, iar el va fi mult mai satisfăcut. Nu miza pe faptul că ţi-ar spune el dacă este ceva în neregulă. Contrar aparenţelor, nici ei nu vor să îţi rănească sentimentele cu o abordare critică.

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro