Marile genii şi perversiunile lor sexuale

De Stela Moisescu pe

James Joyce şi sexul la distanţă

Neavând la dispoziţie tehnologia de astăzi, James Joyce, scriitor de renume al secolului 20, se folosea de cuvântul scris pentru a coresponda cu soţia lui, Nora. Cei doi îşi trimiteau adesea scrisori cu tentă sexuală, care ar face cuplurile din prezent să roşească.

Deşi i se adresa cu „Dear” de fiecare dată, conţinutul nu era deloc cuminte sau politicos. Se pare că lui Joyce îi plăcea să adopte un rol supus şi îşi invita soţia să „îl bată zdravăn pe pielea dezgolită.”

Adolf Hitler şi suplimentele afrodisiace

Deşi nu poate fi încadrat la categoria de geniu, Adolf Hitler rămâne o personalitate marcantă în istorie, fiind unul dintre cei mai cruzi dictatori, care nu a făcut excese doar în viaţa politică, ci şi în plan sexual. Se presupune că Hitler avea un fetiş atât pentru urină, cât şi pentru fecale.

Dincolo de fetişuri însă, Hitler era dependent de stimulente sexuale. Înainte de fiecare întâlnire pe care o avea cu iubita sa, Eva Braun, dictatorul injecta diverse substanţe afrodisiace, precum injecţii cu testosteron sau cu diverşi hormoni proveniţi din prostata sau sperma taurilor, o formă mai primitivă de Viagra.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2