Marile genii şi perversiunile lor sexuale

De Stela Moisescu, pe

Vrei să ştii ce au în comun cele mai marcante personalităţi din ştiinţă, filozofie, literatură, muzică clasică şi politică? Predilecţia pentru sexul presărat cu perversiuni.

Iată care sunt fetişurile şi perversiunile sexuale ale celor mai mari genii ale lumii!

Albert Einstein şi legăturile incestuoase

Albert Einstein, cel mai faimos om de ştiinţă al tuturor timpurilor era fascinat, pe lângă legile fizicii, şi de legile incestului. El şi-a oficializat relaţia cu verişoara lui primară din partea mamei şi secundară din partea tatălui, Elsa. Asta după ce în tinereţe a avut raporturi mai intime şi cu sora ei. Într-o scrisoare adresată Elsei el se disculpă: „Nu mă poţi învinovăţi… eram tineri şi ea era dornică”, potrivit cracked.com.

Einstein şi-a pus pirostriile de două ori, dar a avut cel puţin 10 aventuri extraconjugale. Totuşi cu prima nevastă a conceput un set de reguli ale căsniciei din care reiese că fidelitatea este o opţiune, dar nu o obligaţie. În anul 2006 au fost făcute publice nişte scrisori potrivit cărora fizicianul îi explica Elsei, cea de-a doua soţie, că are parte de atenţie din partea femeilor, fără ca el să provoace ceva.

Wolfgang Amadeus Mozart şi vorbele murdare

Mozart, cel mai talentat compozitor de muzică clasică a compus şi opere ceva mai controversate, cum ar fi un cântec de petrecere dedicat prietenilor săi, intitulat sugestiv „Lick my ass”, cu versuri scrise de autor în limba germană. Mozart avea valeităţi pentru exprimările indecente, dacă punem la socoteală şi scrisorile adresate unor domnişoare. Se pare că Mozart avea tendinţe coprofile. Într-una dintre scrisori, Mozart îşi dezvăluie fantezia de a se defeca pe destinatara scrisorii.

Artistului îi plăceau rimele deocheate în care motivul de bază era partea dorsală, iar acest lucru apare chiar şi în unele scrisori trimise mamei sale.

Jean Jacques Rousseau şi fetişul de a fi pălmuit

Jean Jacques Rousseau, unul dintre cei mai iluştri filozofi, şi-a publicat autobiografia din care nu lipsesc detalii picante despre viaţa lui sexuală. Se pare că cel mai pronunţat fetiş al filozofului este acela de a fi pălmuit.

El povesteşte că a dezvoltat acest fetiş încă de mic copil, de la vârsta de 8 ani, atunci când mama lui obişnuia să-l pedepsească pălmuindu-l. „Cine ar fi crezut că acest mod de disciplinare (…) avea să îmi influenţeze preferinţele, dorinţele, pasiunile pentru tot restul vieţii şi asta în ciuda scopului său iniţial”, se întreba Rousseau.

Fetişul său de a fi pălmuit era însă atât de pronunţat încât filozoful îşi expunea partea dorsală în mod public, în speranţa că va fi lovit de femeile trecătoare.

Află pe a doua pagină fetişurile dictatorului Hitler şi ale scriitorului James Joyce.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!