Femeile, mai uşor de abordat în timpul ovulaţiei

De Stela Moisescu, pe

În perioada fertilă acceptăm mai uşor propuneri din partea bărbaţilor. Între a şasea şi a 14-a zi a ciclului menstrual şansele ca o femeie să accepte o invitaţie la dans cresc cu 25%.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat pe 200 de femei, în trei cluburi de noapte, arată canada.com.

Potrivit studiului, trei bărbaţi au fost instruiţi să invite la dans numai femei singure, sau care sunt însoţite de prietene. Ei au folosit aceeaşi solicitare verbală: „Buna. Numele meu este Antoine. Vrei să dansezi cu mine?” Această formulare a fost aleasă deoarece, potrivit unui alt studiu, ea este cea mai des folosită în cluburile de noapte.

Doamnele şi domnişoarele care au acceptat invitaţia la dans, au fost informate asupra faptului că au participat în mod involuntar la un experiment. Mai apoi, au fost rugate să specifice în ce perioadă a ciclului menstrual se află.

Potrivit rezultatelor, 60% dintre femeile aflate la ovulaţie, adică în zilele de maximă fertilitate, au acceptat invitaţia la dans. Doar 38% dintre femeile aflate în perioada nefertilă a ciclului menstrual au acceptat, urmate de 35% dintre cele care se aflau în timpul menstruaţiei.

Cercetarea realizată de Nicolas Guegen subliniază faptul că instinctul de reproducere le influenţează pe reprezentantele sexului frumos. Astfel,  ele sunt mai deschise solicitărilor cu tentă romantică sau sexuală în perioada de fertilitate maximă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!