Fantezii sexuale pe roluri

De Stela Moisescu, pe

Dacă reuşeşti să scapi de orice inhibiţie şi să îţi intri în rol, vei simţi pe propria piele intensitatea fanteziei în care amândoi jucaţi anumite roluri. De ce? Pentru că atunci…
… când îi mărturiseşti partenerului tău ce rol ai vrea să joci în pat, îi dezvălui fără să vrei personalitatea ta în pat.

Cum dezvăluie rolurile preferate comportamentul sexual

De exemplu, cel mai bine te-ai simţi în postura de şcolăriţă? Acest lucru semnifică faptul că îţi place să fii sedusă de un bărbat experimentat şi să îl tachinezi cu neştiinţa ta. Îl laşi să creadă că eşti inocentă, pentru ca mai apoi să îl şochezi cu sexualitatea ta. Rolurile de menajeră, stewardesă sau secretară arată că ai în pat o atitudine foarte feminină şi servilă în acelaşi timp. Îţi place chiar să fii dominată. Un rol de vampir sau doctor denotă că ai un comportament posesiv şi impunător în pat.

Dacă gestul este reciproc, iar el îţi mărturiseşte rolul său preferat veţi ajunge să vă cunoaşteţi mult mai bine din punct de vedere al comportamentul sexual şi nu numai. Rolurile alese de fiecare oglindesc trăsături ale personalităţii pe care nu le-aţi mai arătat nimănui, iar acest lucru vă va uni şi mai tare.

Femeile care au jucat un rol erotic mărturisesc că au ajuns să se cunoscă pe ele însele mai bine în pat, descoperindu-şi alter-egoul sexual şi scăpând definitiv de inhibiţii.

Cum îi propui fantezia cu roluri?

Cel mai bine ar fi să îi sugerezi totul în timpul preludiului, atunci când amândoi aveţi instinctul sexual treaz. Dacă o faci în timp ce luaţi cina sau sunteţi în oraş s-ar putea ca şi pe tine să te pufnească râsul şi să lăsaţi propunerea în aer.

Spune-i deschis ce rol ţi-ar plăcea să încerci şi de ce ţi se pare ţie incitant. Aşa îi trezeşti şi lui interesul. Fii deschisă şi la preferinţele sale. În această discuţie fiţi sinceri şi receptivi cu privire la fanteziile voastre.

Totodată, mărturisiţi-vă şi ce nu aţi putea pur şi simplu să încercaţi pentru că vi se pare prea bizar. Când e vorba de lucruri pe care descoperiţi că le aveţi în comun exprimă-ţi entuziasmul. Astfel îl încurajezi să fie şi mai deschis în mărturisiri.

La final trageţi linie şi decideţi ce roluri v-ar plăcea să jucaţi împreună. Orice sex shop găzduieşte diverse costumaţii care vă vor ajuta să vă intraţi perfect în rol.

Iată patru scenarii în care puteţi juca împreună

Profesorul şi studenta

El se îmbracă într-un costum învechit, cu vestă eventual, iar tu te strecori în cea mai scurtă fustiţă pe care ai ai. El se aşează la birou şi îţi corectează lucrarea timp în care tu stai lângă el şi aştepţi verdictul. Poate ai copiat sau n-ai scris nimic… oricum, va trebui să îl convingi cumva să îţi dea notă de trecere.

Pompierul şi domnişoara la ananghie

El poartă un costum de pompier, iar tu ai doar un prosop pe păr. Ai ieşit din baie, iar pompierul îţi spune că a primit un telefon cum că ai fi în pericol. Se pare că unul dintre vecini iar ţi-a jucat o farsă. Totuşi, domnul este supărat că a făcut drumul degeaba. Cum îl împaci?

Şefa şi subalternul

Îmbrăcată la patru ace, stai la birou şi îi dictezi sarcinile pe care le are de făcut. Printre ele se numără şi un masaj la picioare. Mâinile sale nu sunt însă cuminţi şi urcă mai sus de genunchi. Ar merita o sancţionare pentru un asemenea gest… sau?

Menajera şi burlacul

L-ai găsit uşurel bolnav şi într-o dezordine imensă. Aşa că te mişcă starea deplorabilă în care se află. Drept urmare, după ce termini de făcut puţină ordine te decizi să mai rămâi pentru a avea grijă şi de el.  

La sfârşit, după ce scăpaţi de costume şi redeveniţi voi, rememoraţi împreună experienţa şi povestiţi-vă ce v-a plăcut şi ce nu, precum şi ce aţi vrea să încercaţi pe viitor.

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!