Iubeşte-te mai mult! Uite cum poţi face asta

De Mia pe

Orice femeie se confruntă la un moment dat cu lipsa de încrederea în sine. Din păcate, acest complex pe care-l resimţim ne împiedică să facem multe lucruri de care suntem în stare de fapt, ne afectează respectul de sine şi imaginea despre propriile corpuri.
Să găseşti dragostea adevărată este greu, dar să înveţi să te iubeşti pe tine însăţi poate fi o provocare şi mai mare, mai ales dacă lipsa de încredere s-a înrădăcinat în psihicul tău din copilărie sau adolescenţă. Totuşi, nu este imposibil de găsit şi poţi face asta singură, încetul cu încetul. Iată ce poţi face:
Îţi place look-ul tău
Preferi să nu ieşi în evidenţă pentru că nu îţi place cum arată o parte a corpului tău. Te îmbraci simplu, şters şi ai emoţii mari când ştii că urmeză să fii în centrul atenţiei. Gândeşte-te la asta: cu cât vei fi mai pregătită dinainte, cu atât te vei simţi mai în largul tău. De exemplu, când trebuie să mergi la o întâlnire importantă, pregăteşte-ţi hainele dinainte. Poartă ce îţi vine mai bine şi cu ce te simţi confortabil, dar încearcă şi nişte accesorii care să te scoată din anonimat.
Sex: Şi-a pierdut erecţia. Cum îl ajuţi să treacă peste asta?
Testează înainte
Poţi purta ţinuta aleasă dinainte la birou sau când ieşi cu prietenele tale. Cere-le şi lor părerea şi eventual câteva ponturi: cum ţi-ar sta mai bine părul sau ce să porţi la gât. Orice idee ţi se pare bună, pune-o în practică! Sau, spre exemplu, atunci când trebuie să mergi într-un local anume, poţi merge acolo înainte – te vei simţi mai confortabil dacă deja cunoşti locul.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească