Dragoste şi sex: Unele adevăruri îl pot răni. Ai grijă ce îi spui

De Mia, pe

Bărbaţii vor să îşi facă şi să îşi păstreze imaginea de „macho”, de încrezători în forţele proprii şi pe care nimic nu-i poate atinge, însă femeile îi pot răni chiar şi fără să îşi dea seama, ei fiind afectaţi cu uşurinţă de persoanele pe care le iubesc. Iată câteva sfaturi: ce nu ar trebui să îi spui…
Nu ai nevoie de el
Iubitul tău vrea să ştie că ai nevoie de el. Dacă faci greşeala să-i spui că nu ai nevoie de el, va începe să se întrebe de ce se mai află lângă tine. Caută motivele pentru care îl iubeşti, pentru care vrei să îl ai în preajma ta şi spune-i şi lui ce simţi. De multe ori suntem siguri că-i iubim pe cei din jurul nostru, dar prea puţin ne gândim şi de ce simţim asta pentru ei.
Îl compari cu alţi bărbaţi
Nu este niciodată o idee bună să-ţi compari partenerul cu alţi bărbaţi, mai ales când vine vorba de bani sau de ceea ce este în stare să facă. Ai fost vreodată pusă în situaţia aceasta, de părinţii tăi, când tu luai o notă mică şi colegii tăi luau note mai mari? Nu este o senzaţie plăcută. Mai bine îl lauzi pe el pentru ceea ce face bine.
Relaţii: Ce trebuie să ştii despre viaţa ta sexuală, după ce naşti
Ce spune limbajul corpului tău
Dacă nu ai grijă, chiar şi limbajul negativ afişat de corpul tău îi poate răni sentimentele iubitului tău. El poate înţelege din ceea ce îi transmiţi cu corpul tău un afront ce îi scade încrederea şi respectul de sine. Mai mult, dacă nu te mai îngrijeşti la fel de mult ca la începutul relaţiei este un semn clar că nu mai eşti la fel de atrasă de el şi că îl iei de bun.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!