Dragoste şi sex: Scapă de obiceiurile proaste din relaţia ta

De Mia, pe

Chiar şi cele mai puternice relaţii de cuplu au nevoie de puţină curăţenie, iar atunci când relaţia ta deja durează de ani buni, poate nici nu îţi dai seama că v-aţi făcut unele obiceiuri mai puţin nesănătoase şi care pun presiune pe voi. Scapă de ele în câţiva paşi simpli, rezultatul este fericirea!
Faceţi schimb de îndatoriri
Fiecare ştie ce are de făcut în casă, dar câteodată te mai plictiseşti să fii tot tu cea care spală vasele şi probabil şi el se plictiseşte să fie cel care spală geamurile sau dă cu mătura. Faceţi schimb de îndatoriri măcar o zi pe săptămână, atât pentru a mai schimba atmosfera, dar şi pentru că astfel îi arăţi că te gândeşti şi la el, spun psihologii.
Plănuiţi-vă weekendul
Încă de la începutul săptămânii, faceţi liste cu ce aveţi de făcut pentru restul zilelor şi în weekend, apoi construiţi împreună programul – ce faceţi împreună, ce faceţi singuri şi, desigur, nu uitaţi şi de momentele de distracţie. Tot atunci puteţi stabili şi o seară în care să ieşiţi în oraş, la întâlnire.
Dragoste: De ce facem sex?
Începeţi devreme
Alegeţi-vă o dimineaţă în care să vă treziţi mai devreme cu jumătate de oră, timp pe care îl petreceţi discutând, bând cafeaua sau făcând sex. Orice aţi face, ar trebui să fie o activitate plăcută, în doi.

Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!