Dragoste şi sex: Cu inel sau fără? 6 semne că vrea să te ia de soţie

De Adina Radu, pe

De la o vârstă încolo, este normal să începi să-ţi pui câteva întrebări privind viitorul tău. Una dintre aceste întrebări importante este cea legată de viaţa de cuplu, de relaţia actuală: te va cere sau nu de soţie? Vezi mai jos câteva semne care îţi spun că se vede căsătorit cu tine:
Te invită la evenimente în familie
Dacă vede că joci un rol important în viitorul său, te va include în planurile sale împreună cu familia. Mergeţi în vizite la rude împreună de sărbători şi la zile de naştere şi deja îi cunoşti toţi prietenii. Nu ar vrea ca cei dragi să te cunoască dacă nu nutreşte sentimente profunde pentru tine şi nu vă vede împreună pentru mult timp de acum înainte.
Sunteţi o echipă
Cariera lui este o parte importantă din viaţa lui şi dacă vine la tine cu diferite probleme de la locul de muncă sau să îţi mulţumească pentru succesele sale de la serviciu înseamnă că te vede ca pe un egal, ca pe un partener de viaţă.
Copiii, părinții și sexul pe ascuns
Are prieteni căsătoriţi
Dacă nu prea are chef să meargă la nunţi sau să iasă la întâlnire atunci semnul este clar, nu este pregătit să facă acest pas. În schimb, dacă îi face plăcere să se vadă cu prietenii săi căsătoriţi şi chiar cei mai mulţi dintre ei au făcut deja acest pas, probabil şi el se va simţi destul de confortabil să te ceară de soţie.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!