Dragoste sau dorință? Cum faci diferența

De Diana Zagrean, pe
Ți se pare că tipul cu care te vezi este centrul Universului? Ești sigură că este dragoste adevărată și de data aceasta ai găsit alesul?Ambele încep cu litera ”d”, dar sunt simțuri diametral opuse. Vezi cum faci diferența între dragoste și dorință, ca să nu mai suferi degeaba mai târziu.

Dragostea este altruistă, dorința e egoistă

Dacă tot ce simți pentru el te face să ai uneori mai multă grijă de el decât de tine, sau dacă te face să renunți la ambiții trecute, doar pentru a avea parte de liniște, nu înseamnă că renunți la o parte de tine, ci doar că îl iubești cu adevărat.

Dacă observi că și el face la fel pentru tine și daca alții se miră de cât de mult s-a îmbunătățit viața lui de când te-a cunoscut, înseamnă că vorbim de dragoste adevărată.

Dacă între voi este doar pasiune și dorință fizică, veți tinde să fiți egoiști, să vă urmați instinctele și nu sentimentele.

Dragostea e emoțională, dorința e pur fizică

Dacă îți este dor de el, să te îmbrățișeze, să te strângă în brațele lui puternice, să te sărute cu foc și atât, probabil este vorba doar de dorință fizică.

Două persoane adulte pot simți atracție sexuală fără să se iubească și chiar fără să fie interesați de viețile lor personale.

Nu toată lumea poate să se implice atât de puțin, dar mulți o fac fără să se știe.

Dacă amândoi sunteți foarte interesați de trecutul vostru, de familii, de locurile de muncă sau de planurile de viitor, sunt mai multe șanse ca între voi să existe sentimente adevărat

Sursa foto femeie în pat: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!