Doar de trei lucruri are nevoie de la tine. Fă-le, și te va iubi toată viața

De Amelia Matei, pe
Vrem să ne asculte, să ne acorde atenție, să fie corect și deschis, să găsească modalități prin care flacăra pasiunii să nu se stingă, etc. Lista noastră poate fi una destul de lungă pentru a-l accepta și iubi, dar se pare că ei nu au mai mult de trei dorințe din partea noastră, când vine vorba de iubire.

Iată care sunt dorințele lor pentru a ne iubi toată viața.

Sinceritate

Într-un studiu realizat în America, pentru bărbați, ca, de altfel, și pentru femei, pe primul loc este sinceritatea. Onestitatea este cea mai bună strategie de a-i păstra lângă noi pentru tot restul vieții, susțin bărbații. Deși femeile au impresia că bărbați nu sunt interesați de sentimentele lor, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Citește și: De ce nu îți găsești iubit. Îți spunem unde procedezi greșit

”Dacă te deranjează ceva, te rog, spune-mi, pentru că vreau să rezolvăm împreună problema. Iar dacă nu ai nevoie de ajutorul meu, îmi poți spune și asta. Pot să mă dau la o parte, dacă ai nevoie de spațiu”, mărturisește Ryan, pentru site-ul elitedaily.com. Dacă este așa sau nu, probabil că numai bărbații știu însă, cel puțin la nivel declarativ, se pare că mărturisirea sentimentelor nu ne face să îi pierdem ci dimpotrivă, să îi câștigăm pe viață.

Fi sinceră față de tine

Cel mai sexy lucru pe care un bărbat îl poate găsi la o femeie este încrederea în sine, iar asta, din punctul lor de vedere, vine tot din sinceritate. Însă acea sinceritate față de propria-ți persoană. Așadar, domnii ne sugerează să fin sincere față de noi, să ne cunoaștem calitățile, dar și să ne acceptăm defectele.

”Nu te teme că te voi judeca, atunci când vorbești cu mine, pentru că cel mai probabil deja ți-am pus o etichetă. Iar dacă încă vorbesc cu tine, atunci te plac foarte mult. Deci, nu te ascunde de persoana care ești cu adevărat și comportă-te normal”, ne sfătuiește același Ryan.

Fă-l să se simtă în largul lui

Uneori bărbații pot fi complicați, încăpățânați, orgolioși, prea plini de ei, pot spune sau face lucruri care te fac să te simți nu tocmai confortabil. Însă ce nu știm despre ei este că, de fiecare dată când se comportă astfel, nici ei nu se simt chiar bine. Și asta pentru că își doresc să impresioneze, să își arate calitățile, le e teamă să nu comită greșeli din cauza cărora să își piardă respectul în fața ta. Ceea ce urăsc cel mai tare bărbații este să li se spună să se schimbe. Așa cum ne acceptă ei pe noi, cu defecte și calități, tot la fel trebuie să îi vrem și noi.

Citește și: Soțul s-a trezit cu amanta și copilul lor în fața ușii. Reacția soției, de milioane

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!