De ce preferă bărbații sexul de dimineață

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:53
Dacă femeile credeau că viața lor este nedreaptă din cauza faptului că toată viața lor este condusă de hormoni e timpul să afle că și bărbații plătesc aproape același preț.

Bărbații au un ciclu hormonal zilnic. De aceea, bărbații au dimineața cel mai ridicat nivel al testosteronului. Aceasta îi face să aibă mai multă energie, să fie mai atenți, mai sociabili, mai agresivi și mai competitivi.

În același timp, bărbații sunt înclinați să fie mai nervoși dimineața și să aibă o dorință sexuală mai mare. Acesta ar fi motivul pentru care bărbații preferă sexul de dimineață.

La prânz, nivelul testosteronului mai scade și îi face pe bărbați mai sociabili și mai interesați să lucreze în echipă.

Ca fapt interesant, prânzul este momentul perfect pentru o întâlnire. Bărbatul este echilibrat din punct de vedere hormonal și asta îl face comunicativ și sociabil.

Seara, nivelul testosteronului scade foarte mult, ajungând la nivelul minim. Bărbatul devine mai sensibil și face lucruri pe care de obicei le evită sau le amână. Dacă vrei să-i ceri o favoare unui bărbat cel mai bine o faci seara, când ai șansele cele mai mari să accepte.

Există activități care ridică nivelul testosteronului în timpul zilei – jocurile video, filmele de acțiune sau jocurile sportive.

Sursa foto 123rf

Citește și Studiu – Bărbații leneși sunt mai buni la pat

Citește și 10 minciuni pe care le spun femeile bărbaților

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro