Dating-ul online ia amploare de Valentine’s Day

De Stela Moisescu pe

În perioada de Valentine’s Day site-urile de dating online parcă iau foc. Fluxul oamenilor care doresc un flirt inocent sau să-şi găsească sufletul pereche creşte!
Probabil că şi pe tine te-a tentat ideea de a încerca datingul online, dar te trag înapoi temerile: oare ce fel de oameni voi întâlni, care le sunt intenţiile şi cum voi interacţiona cu ei?

Despre acestea şi multe altele îţi vorbesc doi specialişti în dating online, Flori Dragomir, Director adjunct Machteamsoft, compania care operează sentimente.ro şi Călin Fusu, CEO al portalului Neogen.ro, ce include secţiunea noi2.ro.

Astfel, vei scăpa de temeri şi vei fi cu un click mai aproape de marea iubire!

Femeile şi bărbaţii, în procente aproximativ egale pe internet

Dacă te decizi să accesezi site-ul sentimente.ro te vor întâmpina peste 800.000 de utilizatori, în timp ce pe neogen.ro, care include secţiunea noi2.ro, sunt înscrişi două milioane. Aşadar, ai multe şanse de a-ţi găsi iubirea vieţii tale.

Indiferent de ceea ce credeai, află că pe site-urile de dating numărul utilizatorilor bărbaţi îl depăşeşte pe cel al doamnelor şi domnişoarelor. Pe sentimente.ro dintre cei care îşi caută jumătatea, 43% sunt femei, iar pe neogen.ro, 41%.

Prezenţa doamnelor pe astfel de site-uri este în creştere în ultima vreme, după cum apreciază şi Flori Dragomir.

„Numărul femeilor care vizitează sentimente.ro a crescut spectaculos după implementarea unor sisteme de protecţie împotriva abuzurilor, eliminarea utilizatorilor cu intenţii supărătoare şi filtrarea pozelor cu conţinut neadecvat”.

De Valentine’s Day oamenii îşi caută jumătatea pe internet 

Reprezentanţii celor două site-uri de dating au remarcat o creştere a fluxului de utilizatori în perioada ce precede Valentine’s Day şi, în general, orice sărbătoare. În plus, şi vremea urâtă îi determină pe cei mai mulţi să îşi petreacă timpul liber în spaţiul virtual, în căutarea dragostei.

Cei de la neogen.ro recunosc că nu toţi cei care le trec pragul site-ului în această perioadă îşi caută marea iubire, ci doar să vorbească cu cineva, să socializeze.

Oricum, pentru cei singuri, ambele site-uri au pregătit multe surprize de Valentine’s Day.

Cine-şi caută dragostea online?

Tipologiile umane diferite din viaţa reală, se regăsesc şi pe internet. Aşadar, Călin Fusu ne spune despre utilizatorul Neogen că este „individ cu studii superioare, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, mereu în mişcare, care îşi petrece mult timp cu prietenii, este preocupat de sport şi întotdeauna în căutare de noi provocări.” Aceştia îşi doresc să socializeze şi să-şi petreacă timpul liber într-un mod distractiv şi relaxant.

Pe de altă parte, cei care accesează sentimente.ro sunt persoane care din lipsa de timp nu pot cunoaşte oameni noi în spaţiu real. „Facilităţile site-ului nostru sunt apreciate mai ales de oamenii foarte ocupaţi, cu puţin timp liber, care doresc să cunoască oamenii înainte de întâlnirea faţă în faţă.” Intenţia principală a  utilizatorilor sentimente.ro este să formeze relaţii serioase, fie că vorbim de marea iubire sau de o prietenie solidă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2