Cum văd bărbaţii partida de sex perfectă

De Stela Moisescu pe

În ce crezi tu că ar consta partida de sex perfectă în viziunea bărbaţilor? Am invitat trei reprezentanţi ai sexului opus să facă un portret robot… al partidei de sex perfecte!
Decor romantic, tandreţuri şi orgasm simultan… iată preferinţe ale multor femei, dar inexistente în răspunsurile celor trei intervievaţi.

Aşadar, propun o incursiune în mintea lor pentru a afla din ce este compusă partida de sex perfectă- varianta masculină!

Cu cine se petrece partida de sex perfectă

Pentru bărbaţi decorul sau timpul pe care îl au la dispoziţie nu prea contează. Intimitatea unei încăperi şi 10 minute disponibile pot pune bazele unei partide de sex perfecte. Contează însă persoana cu care se petrece acţiunea.

Pentru Răzvan şi George partida de sex perfectă se petrece cu iubita, însă din motive diferite. Pentru Răzvan contează enorm să se contopească şi emoţional cu femeia respectivă, de aceea relaţia cu ea trebuie să aibă un anumit substrat. George spune însă că şi-ar putea permite mai multe cu o iubită stabilă, de la propuneri şi până la diverse experimente.

Andrei crede însă că partida de sex perfectă se desfăşoară într-o aventură de-o noapte, cu o femeie recent întâlnită. În acest fel implicaţiile emoţionale sunt zero, la fel şi consecinţele şi singura care primează este plăcerea.

În ce constă preludiul

Pentru Andrei preludiul care contează este vânătoarea. În rest, partida perfectă de sex are un început impulsiv în care nu este nevoie de o anumită pregătire. Răzvan este de părere că 15 minute de preludiu te fac să aduni mai multă tensiune, astfel că finalitatea este mult mai intensă. Cu alte cuvinte nu ar renunţa la preludiu, dacă ar avea de ales cu sau fără.

Nici George nu ar renunţa la el, mai ales că acolo ai ocazia să îţi creezi fanteziile. El este adeptul jocurilor erotice, în care partenerii se tachinează, aşa că nu ar renunţa la aperitiv.

Sex oral, normal sau anal?

Pentru cei trei intervievaţi sexul anal poate să lipsească din partida de sex perfectă. Andrei şi George recunosc însă că fără sex oral nu ar fi pe deplin satisfăcuţi. Răzvan spune, în schimb, că nu e obligatoriu ca partenera să facă sex oral, sexul tradiţional fiind cel care poate da toată savoarea unei partide.

Ce poziţii sexuale conţine partida de sex perfectă

Pentru Andrei spontaneitatea este cea mai importantă. În viziunea lui poziţiile de sex depind de modul în care cei doi se completează. Răzvan precizează însă că n-a dat greş până acum cu poziţia linguriţă, care se situează în topul preferinţelor sale. Pentru George poziţia doggie style n-ar trebui să lipească din meniu şi ţine să menţioneze că nu-i plac poziţiile complicate. Totuşi, e important să deţină mereu controlul.

Citeşte pe a doua pagină despre cum văd bărbaţii orgasmul perfect!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2