Cum transformi un bărbat timid în pat într-unul sălbatic

De Stela Moisescu pe

În timp ce alte femei au parte de sex pasional, tu nu reuşeşti să-l scoţi pe iubitul tău din carapace suficient de mult încât să ia el iniţiativa şi să te domine în pat.
Dacă este prea reţinut în timpul sexului, dar te face fericită în restul relaţiei, iar tu eşti topită după el, iată cum îl faci să se dea pe brazdă… în doi paşi simpli care transformă orice bărbat timid într-unul plin de pasiune.

Instingă-l cu complimentele potrivite

Un tip timid, care ţine cont de sentimentele tale te va respecta şi în pat. Tu vrei însă ca aşternutul să fie singurul loc în care el te domină şi renunţă la bunele maniere? Atunci încetează să-i mai faci complimente de genul: „Eşti atât de romantic şi atent.” Nu-i mai aprecia laturile drăguţe. Dacă schimbi un pic registrul complimentelor, îl vei schimba şi pe el. Şi nu trebuie să-l minţi.

Spune-i mai bine: „Mă simt protejată când mă ţii în braţe”- aşa îi dai de înţeles că îl consideri puternic sau „Simt că mă topesc când mă atingi”- punctează complimentul strângându-i tare partea exterioară a braţelor, pentru a-l impulsiona să te atingă cu pasiune.

În pat mângâie-i orgoliul şi spune-i cât de satisfăcută te simţi cu el. Pentru ca un bărbat să prindă curaj, trebuie să aibă încredere în el în primul rând, iar mai apoi să se simtă apreciat de iubita lui. Cele două merg mână în mână.

Provoacă-l într-un mod evident, după care îndepărtează-te

După ce îi creşti încrederea în el şi în relaţia voastră sigur va deveni mai curajos în aşternut. Pentru a-l stârni să fie el cel care ia iniţiativa şi te cucereşte, nu trebuie decât să te joci un pic cu ceea ce îşi doreşte.

În public îl poţi incita cu gesturi mai îndrăzneţe, dar nu de faţă cu toată lumea. Dacă este mai timid, atâta expunere îl poate deranja. Încearcă să-i masezi uşor piciorul când sunteţi la cinema sau să-i dai un pupic pe gât când staţi la un pahar de vin într-un bar.

Cel mai propice teren de joacă este însă cel de acasă. Aici poţi improziva multe. Ce-ai zice de o partidă de sex oral când el stă la birou sau chiar în timp ce vorbeşte cu un amic la telefon? Astfel de gesturi îl vor încuraja să trateze sexul într-un mod mai relaxat şi îi vor arăta ca tu eşti o femeie jucăuşă, care nu are nevoie să fie tratată cu mănuşi în pat, cel puţin nu la figurat… Pentru a-l întărâta nu-l aduce la orgasm în timpul sexului oral, ci ademeneşte-l în dormitor.

Surprizele ocazionale, cum ar fi lenjeriile sexy, un duş fierbinte împreună sau un sms indecent pe care i-l trimiţi când este la muncă îi vor trezi imaginaţia şi pofta de sex pasional.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro